Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama malog Luke

Ana Ivanović prvi put priča o majčinstvu i što joj nedostaje

Foto: PA/Pixsell
1/6
13.04.2018.
u 13:52

Tenisačica kaže kako je rođenjem sina naučila cijeniti male i jednostavne stvari.

Tenisačica Ana Ivanović nedavno je postala mama malog Luke i na svojoj službenoj stranici s brojnim obožavateljima podijelila je kako joj prolaze prvi dani majčinstva, piše Blic.

Biti mama je jedna od najljepših stvari na svijetu. Prava radost. Također, naučiš cijeniti male i jednostavne stvari, na primjer kad spavaš u komadu  nekoliko sati ili se stigneš otuširati - napisala je Ana. 

Tenisačica i njen suprug, nogometaš Bastian Schweinsteiger trenutno žive u Chicagu, pa su obožavatelji Anu pitali što joj nedostaje iz rodne Srbije, a ona je  odgovorila:

-Nedostaje mi domaća kuhana hrana i šetnja pored rijeke u Beogradu. 

Komentara 2

Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:21 14.04.2018.

Schweinsteiger, ok. Iako u prijevodu na Hrvatski ne zvuci bas, ali u redu, covjek je napravio karijeru i ima trofeje takvok znacaja, koje niti jedan Hrvatski nogometas u povijest nema, i to bez obzira sto je bilo medu Hrvatima igraca, kojima Bastian nije ni do koljena. A za njegovu suprugu... Mislim da njoj najvise fali balkanizam/primitivizam, cevape, sarma, burek, cajke i turska muzika, narodnjaci i lazi. Tesko da se ta moze uklopit u organizirani i radno- katolicki zivot. Sa jasnim preporukama Zapadne civilizacije, koji dopustava eventualno punjenu papriku, strukle, ustipke, kobasicu itd. Uostalom, jel je termin napravila kad ce krstit sina ili samo siri polemiku po internetu. Nije Zidovkinja, pa da joj sin bude to sto i ona. Sto se smatra kao i nagrada, sa obzirom hygiene u toj vjeri i dugom krvnoj povezanosti sa temeljom tog naroda. Ali ona...?!

DU
Deleted user
16:59 13.04.2018.

Kažu da Švajni može 3x bez vađenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije