Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPO ILI NE?

Ana Gruica pokazala rezultate 12-godišnjeg vježbanja

Ana Gruica
Foto: Facebook
1/7
23.10.2017.
u 10:09

Ovo ne izgleda ovako u opuštenom stanju. Inače, aktivno vježbanje u kontinuitetu od 2005. godine donosi i neke posljedice! Nekome je lijepo, nekome nije. Zato i jesmo tu da poštujemo različitosti, jer kako bi bilo da smo svi isti, napisala je Gruica

Glumica Ana Gruica marljivo vježba svakog dana posljednjih 12 godina, a rezultate je podijelila s fanovima na Facebooku.

– O. K. Ovo ne izgleda ovako u opuštenom stanju. Inače, aktivno vježbanje u kontinuitetu od 2005. godine donosi i neke posljedice! Nekome je lijepo, nekome nije. Zato i jesmo tu da poštujemo različitosti, jer kako bi bilo da smo svi isti – napisala je Gruica pokraj fotografije na kojoj vježba u crnom trikou, ali i sa štiklama na nogama. Upravo je taj detalj spomenuo i jedan pratitelj.

– Odakle vam ideja uopće vježbanja u štiklama? Baš si želite uništiti stopala ili... – napisao je pratitelj, no odgovor nije dobio.

Podsjetimo, Gruica je prekinula s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina Marata, a nedugo nakon toga snimljena je u zagrljaju novog dečka, splitskog psihijatra Borana Uglešića.

Komentara 5

QU
quovadis
15:53 23.10.2017.

Ko je to i zasto je u novinama?

RI
rikavac
13:44 23.10.2017.

nije odavno nista bilo o njoj pa ajmo sad jedan clanak o nebitnoj osobi za stanovnistvo Hr. Sad ocekujem clanak o Maji Suput nemoze se pisat o Ani da se ne pise o Maji.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
12:24 23.10.2017.

stracaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije