Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditelji porina

Ana Gruica: Petreković i ja jamac smo lude zabave

Ana Gruica
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
27.02.2015.
u 10:54

U splitskoj Spaladium Areni počela se postavljati maestralna pozornica na kojoj će se 6. ožujka okupiti glazbena, TV i filmska elita

Nakon 22 godine postojanja glazbene nagrade Porin, 6. ožujka ona se prvi put dodjeljuje u Splitu, u Spaladium Areni. Kako je taj petak jako blizu, vrijeme je da počne odbrojavanje do, kako ga najavljuju, spektakla za koji se već jučer počela postavljati maestralna pozornica. O svojevrsnim ovogodišnjim makeoverima nagrade – od promjene imena iz diskografske u glazbenu nagradu do smanjenja broja kategorija s lanjskih 49 na 31 i ukidanja hita godine koji je birala publika – već smo pisali, a u daljnji makeover ide i sama dodjela, koja će ove godine dobiti posebno zabavnu notu. Na pozornici će se izmjenjivati velik broj prezentera, kako ih najavljuju, ljudi iz glazbene i filmske industrije među kojima će biti, doznali smo, i istaknutih Dalmatinaca.

Jedan voditeljski par već je poznat, to su Ida Prester i Nikša Kušelj, a dašak tog dalmatinskog donijet će i splitska glumica Ana Gruica koja će, ekskluzivno doznajemo, s Marijem Petrekovićem biti drugi voditeljski dvojac dodjele.

– Posebno sam počašćena što se Porin prvi put održava u mojem gradu i što su mi dodijelili ovu ulogu. Obećavam da ću dati sve od sebe da bude najbolje! – tvrdi Gruica i otkriva malo od scenarija koji nas očekuje:

– Imam super tim koji me priprema, na sceni ću se dva puta presvlačiti, a odjenut ću kreacije splitskog modnog dvojca Arileo i dizajnerice Monike Sablić, dok mi Ledenko priprema posebne cipele. Suradnja s Marijem Petrekovićem pak posebno me veseli i sigurna sam da uz nas dvoje lude zabave neće nedostajati. Osim toga, splitske snage koje će malo uveličati ovaj događaj vratit će gradu glamur koji mu nedostaje.

Što se tiče svojih miljenika među nominiranim glazbenicima, među kojima s po pet nominacija dominiraju Detour, Vatra, Massimo i Psihomodo pop, s četiri Pavel, s tri Urban & 4 i Gatuzo... Gruica ostaje profesionalna.

– Nemam favorite, a i da imam, ne smijem vam ih otkriti.

Ipak, mi smo otkrili tko će od nominiranih, ali i prijašnjih dobitnika Porina nastupiti u noći dodjele u Splitu. Među imenima koja su za sada sigurna su Vatra, Urban, Gatuzo, Pavel, Detour, Massimo, Psihomodo, Doris Dragović, Saša Antić iz TBF-a, Marijan Ban... a tko ne bude u publici u Areni, neka gleda prijenos događaja koji uživo počinje na HRT-u u 19.45 sati.

>>Gobac: Uzbuđeni smo zbog nastupa, naš život sad kreće u smjeru pravih rock and roll zvijezda

>>Svakodnevno bogat program događanja za odličan provod u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije