Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela porina

Gobac: Uzbuđeni smo zbog nastupa, naš život sad kreće u smjeru pravih rock and roll zvijezda

Pavel i Psihomodo Pop
Foto: dario njavro
27.02.2015.
u 10:18

Jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nedavno je najavljen i kao specijalan gost na koncertu "London calling", koji će se održati 14. srpnja na zagrebačkoj Šalati

Psihomodo pop još je jedan u nizu nominiranih bendova koji će nastupiti na završnoj dodjeli Porina.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nedavno je najavljen i kao specijalan gost na koncertu "London calling", koji će se održati 14. srpnja na zagrebačkoj Šalati. Gobac i dečki će tako nastupiti uz Billyja Idola kojem će to biti jedini nastup ove godine u regiji.

Psihomodo pop ove je godine na Porinu također nominiran u pet kategorija i to za njihov hvaljeni album "Ćiribu ćiriba". - Jako smo uzbuđeni. Naš život će sad sigurno krenuti u smjeru pravih svjetskih rock 'n' roll zvijezda, samo ne znamo još gdje ćemo s novcima  - rekao je Davor Gobac. Nastup Psihomodo popa pogledajte 06. ožujka u izravnom prijenosu na HRT-u s početkom u 19.45 sati.

>>Svakodnevno bogat program događanja za odličan provod u Splitu

>>Nakon Porina, Bregović dobio i počasni 'Orden umjetnosti i književnosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije