Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Anđa Marić: Još ne hodam normalno, ali ide nabolje

Studira na IPD centru za psihoterapeuta pa je veseli što će biti kvalificirana za pomoć drugima koji prolaze ono što je i sama prošla i što je pobijedila
29. travnja 2017. u 17:13 5 komentara 23198 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić u posljednje je vrijeme i te kako zaposlena i to je, kaže, čini iznimno sretnom i zadovoljnom. Drugi dječji roman koji je napisala već je na čitanju kod izdavača, a počela je pisati i treći. Mali predah od posla iskoristila je za posjet bratu koji živi u Berlinu.

– Bilo je divno. Obišli smo sve muzeje, jako smo se lijepo proveli. Nakon Berlina, vratila sam se u Hrvatsku, a za tjedan dana planiram otputovati u Madrid u posjet prijatelju – rekla je Anđa. Osim što piše dječje romane i putuje, okupirana je i studiranjem. Završava treću godinu na IPD centru za psihoterapeuta i veseli se što će jednog dana biti kvalificirana za pomoć drugim ljudima.

– Kako sam imala problema, neurolog me poslao na terapiju. Terapeut mi je nakon nekog vremena predložio da upišem školu jer će jednom, kada sve ovo pobijedim, ljudi htjeti ići nekome tko je bio na njihovu mjestu. Znam koliko je to meni pomoglo i kako sam nakon terapije uspjela srediti nered u glavi – rekla nam je Anđa.

Kada se ne bavi pisanjem ili učenjem, Anđa uživa u ulozi majke 13-godišnjeg sina Gašpera.

Anđa Marić Okončana pravna bitka Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom: 'Konačno se budim sretna'

– Iako ima samo 13 godina, viši je od mene. Oboje dobro podnosimo njegov pubertet. On je sjajno dijete koje nema pretjeranih mušica. Jako je sladak, još je zaigran i ne povlači se u sebe. Ne govori mi o svojim simpatijama i ima jako dobro društvo s kojim se kvalitetno zabavlja. Zadovoljan je, stalno nekamo ide, ali to su dnevne varijante, noćni mu izlasci još nisu zanimljivi – dodala je.

Osim što je govorila o karijeri i obitelji, 40-godišnja Anđa osvrnula se i na svoje zdravlje.

– Otkrila sam uzrok svoje multiple skleroze. Liječnica mi je puno pomogla i prepisala pravu terapiju od koje mi je konačno bolje. Prošla sam teško razdoblje, jako sam smršavjela, ali sada ide nabolje. Moram se fizički oporaviti i sanirati štetu nastalu tijekom godina. Iako još ne hodam potpuno normalno, dobro mi je u glavi, nisam umorna, kao da mi je netko uklonio maglu. Idem na fizioterapije, treninge, puno hodam… optimistična sam po tom pitanju – zaključila je.

Dotaknula se i ljubavi. Otkrila nam je da u njezinu životu ima mjesta za novu ljubav, i to već dulje.

– Lako za mjesto, mjesto je već dulje slobodno, ali ljubavi nema na vidiku. Iskreno, izgubila sam vjeru da prava ljubav postoji. No ne zamaram se time, fokusirana sam na druge stvari u životu i u njima nalazim zadovoljstvo – zaključila je.

anđa marić Veliki povratak Anđa Marić: Ne mogu se saživjeti s cajkama. Evoluirala sam
Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi