Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa sa suprugom i djecom

Američki zavodnik iz hit-serije objavio fotografiju iz Hrvatske, pažnju ukrao komentar kolege glumca na hrvatskom

Foto: Instagram/ nph
1/8
27.08.2021.
u 08:00

Glumac Neil Patrick Harris (48), koji je najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u hit-seriji "Kako sam upoznao vašu majku", već treću godinu zaredom odmara se na Jadranu, a na svojem Instagram profilu objavio je nekoliko fotografija na kojima se vidi da se odlično zabavlja.

Američki glumac Neil Patrick Harris (48), najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u hit-seriji "Kako sam upoznao vašu Majku" već treću godinu zaredom odmara se na Jadranu.

Glumac je na Jadran stigao u društvu supruga Davida Burtke (46) i njihovih blizanaca Harper Grace i Gideona Scotta (10) koje je rodila nadomjesna majka.

Obitelj se nalazi na jahti s kojom su doputovali iz Italije, a na Instagramu je objavio nekoliko snimki i fotografija. Pažnju je ukrala fotografija na kojoj pozira bez majice, ispod koje mu se javio i glumac Jonathan Tucker (39). Komentar "Izgledaš seksi tata" napisao je na hrvatskom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

Osim obitelji, društvo im prave i prijateljica Sanela Diana Jenkins (48), uspješna poduzetnica i filantropkinja i njezin dečko Asher Monroe, a snimljeni su na Hvaru gdje su i prošetali gradom. 

Podsjetimo, Neil l i David u vezi su 17 godina, a u braku su od 2014. godine. Neil je u studenome 2006.godine priznao da voli muškarce, a godinu dana kasnije pojavio se na dodjeli Emmyja sa sadašnjim suprugom.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 10

DA
damir964
08:30 27.08.2021.

Dobro da se nisu pokušali tako prošetati Splitskom rivom

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:35 27.08.2021.

"nema ljepse slike nego kad se polugoli muskarci grle"

Avatar Dokman
Dokman
08:40 27.08.2021.

Koliko god se mediji trude ovo je nehigijenski i gadljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije