Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitao godišnjicu

Američki glumac podijelio fotku s Hvara na kojoj pozira sa suprugom: 'Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj'

Foto: Instagram
1/8
07.09.2021.
u 16:40

Podsjetimo, Harris je sa suprugom i djecom prvo bio u Italiji, odakle je jahtom doplovio u Hrvatsku, kojoj se vraća posljednjih nekoliko godina.

Glumac Neil Patrick Harris (48) prošlog je tjedna završio svoje ljetovanje u Hrvatskoj, na kojemu je bio sa suprugom Davidom Burtkim i djecom. Sada se prisjetio toga, među ostalim, kada je suprugu čestitao godišnjicu braka. 

Objavio je fotografiju na kojoj on i suprug poziraju bez majice, u kupaćim gaćama, ispred jednog beach-cluba na Hvaru.

"Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo sljedeće završiti, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, Davide Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati. Naša djeca su jako sretna jer su okružena tvojom ljubavi, pažnjom i svjetlom. Svi smo. Sretna godišnjica, mužiću. Jedva čekam vidjeti što će se sljedeće dogoditi", napisao je glumac pored fotografije. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Harris je sa suprugom i djecom prvo bio u Italiji, odakle je jahtom doplovio u Hrvatsku, kojoj se vraća posljednjih nekoliko godina.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 4

CK
CKI
16:58 07.09.2021.

Gdje je tu supruga?

PU
Pulchrum
18:03 07.09.2021.

Bože, smiluj nam se

Avatar salaso
salaso
17:03 07.09.2021.

Izgleda da si ti pasivni..dok tako cvrkućeš..a onaj bunari..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije