Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerala

Amanda Bynes izobličena zbog plastičnih operacija

amanda bynes (1)
Foto: Twitter
1/3
20.06.2013.
u 18:16

Amanda Bynes pretjerala je s plastičnim operacijama, no ona vjeruje da izgleda bolje nego ikad. Svoje fotografije objavljuje na Twitteru.

Amanda Bynes jedna je u nizu propalih dječjih zvijezda koja svojim posrnućima kroči putem Lindsay Lohan. Osim zloporabe opojnih sredstava Amanda je postala ovisna o estetskim zahvatima. Dvadesetsedmogodišnja glumica na Twitteru je objavila da se tijekom vikenda priprema za nekoliko plastičnih operacija.

Objasnila je obožavateljima da planira smanjiti most na nosu kako bi se mogla početi baviti glazbom. Dosad je potvrdila samo operaciju uklanjanja kože između nosa i očiju, no prema fotografijama čini se da je Amanda pretjerala i s botoksom.

Nedavno je uhićena zbog posjedovanja marihuane, a bila je uhićena i zbog vožnje bez vozačke dozvole. Vozačka joj je oduzeta zbog vožnje u pijanom stanju. Osim toga počela se sukobljavati i sa svojim slavnim kolegama. Tako je kritizirala Rihannu napisavši da je ružna te kako ju je zbog toga Chris Brown pretukao.

>>Uhićena A. Bynes: Jezivi policajac seksualno me uznemiravao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije