Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Slavni glumac uskoro će prvi put postati otac?

amal clooney
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
04.11.2015.
u 20:45

– Ne mogu dočekati da sretnu vijest podijele sa svojim bližnjima – kazao je izvor i otkrio da Clooney priželjkuje dječaka

Iako se već u nekoliko navrata nagađalo da je lijepa supruga Georgea Clooneyja trudna, ovog puta vijest o trudnoći nije šala. Barem tako tvrdi OK! Magazine kojem je izvor blizak paru potvrdio da je lijepa odvjetnica Amal  trudna već 14 tjedana

Šuškanja o trudnoći krenula su još krajem kolovoza na premijeri filma "Our Brand is Crisis" kada su prijatelji slavnog para primijetili da Amal ne konzumira alkoholna pića.

Vijest o dolasku prinove supružnici čuvaju u strogoj tajnosti jer se boje mogućih komplikacija pa ne žele s tom informacijom za sada izlaziti u javnost.

Izvori bliski paru kazali su i da Clooney sve vrijeme brižno pazi na svoju suprugu. – Jako je paranoičan i stalno ju ispituje je li jela. Kada ga nema doma, naručuje joj hranu kako bi bio siguran da je unijela dovoljno kalorija za sebe i dijete – kazao je izvor. 

Iako je slavni glumac nedavno izjavio da ne planira uskoro imati djecu i da roditeljstvo nije na listi njegovih prioriteta, izvor tvrdi da će se George biti sjajan otac. – Ne mogu dočekati da sretnu vijest podijele sa svojim bližnjima – kazao je izvor za kraj i otkrio da slavni glumac priželjkuje dječaka.

>>Amal Clooney posljednja nada Gaddafijeva sina osuđenog na smrt

>>Slavni glumac i lijepa odvjetnica rade na prinovi

Komentara 4

M3
Miške 3
06:08 05.11.2015.

Ova Amal je slična Doris Dragović.

Avatar dott980
dott980
09:43 05.11.2015.

ok, javite nam kad postane dida ....:DDDD

Avatar Highkm
Highkm
20:53 04.11.2015.

Imao je nesretan slucaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije