Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo vrijeme za nasljednika

Slavni glumac i lijepa odvjetnica rade na prinovi

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.07.2015.
u 15:26

Par je u bračnu luku uplovio u rujnu prošle godine, a sve do nedavno glumac je tvrdio da prinova nije na listi njihovih prioriteta.

Holivudski šarmer George Clooney i njegov supruga Amal odlučili su da je pravo vrijeme za dijete. Par je u bračnu luku uplovio u rujnu prošle godine, a sve do nedavno glumac je tvrdio da prinova nije na listi njihovih prioriteta i da on i supruga ne planiraju uskoro osjetiti sve roditeljske čari.

Ipak čini se da se Clooney predomislio. -Odlučili su da bi sada bilo pravo vrijeme za to. Amal trenutno ne želi preuzeti nikakve dodatne poslove i samo nastavlja raditi na slučajevima koje već ima- kazao je izvor za US Weekly.

Otkrio je i da se odvjetnica nada da će prinova na svijet stići u Londonu iduće godine jer do tada namjeravaju renovirati svoju kuću i u potpunosti obnoviti dječju sobu.

-Clooney je spreman na ovaj korak i misli da će Amal biti odlična majka- dodao je izvor. 

>>'Jako je brižna, jedna od najpametnijih ljudi koje znam. Ima sjajan smisao za humor'

>>Zbog ove haljine lijepu odvjetnicu prozvali licemjernom!

Komentara 4

KO
korina14
16:01 16.07.2015.

Boli me tuki za clooney i amal mi se borimo da prezivimo a vi nas raketirate sa glupostima!!!

BR
brukic
15:57 16.07.2015.

ne znam kaj bi prije cital od uzbudjenja : clooney & amal seve & onaj srbin ili... gruica & sale...

IK
ikonoklast
15:44 16.07.2015.

krasno možda budemo u isto vr noseće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije