Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalni glumac

Amal otkrila nepoznate detalje o sebi i kako joj je Clooney promijenio život

Amal Clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.04.2018.
u 10:18

Odvjetnica je u braku s glumcem Georgeom Clooneyjem s kojim ima desetomjesečne blizance Ellu i Alexandera.

Amal Clooney i prije udaje za Georgea Clooneyja bila je dobro poznata javnosti zbog svoje uspješne odvjetničke karijere, ali malo se toga znalo o  njezinu privatnom životu.

U intervjuima Amal je uglavnom pričala o svom poslu, ali u novom Vogueu lijepa 40-godišnjakinja otkrila je nepoznate detalje o sebi, svom djetinjstvu i odrastanju, ali i o tome kako je nedugo prije susreta s Clooneyjem bila uvjerena da joj ljubav nije suđena. Amalina mama Bari bila je ugledna politička novinarka, a otac Ramzi potpredsjednik organizacije Universal Federation of Travel Agents Association, koja surađuje s UN-om. Amal se rodila u Beirutu u Libanonu u vrijeme zatišja u libanonskom građanskom ratu. Roditelji su joj dali ime Amal, što u prijevodu znači nada.

Obitelj se poslije preselila u London, gdje je Amal pohađala osnovnu i srednju školu i bila je uvijek odlična učenica koja je voljela i tulumariti. Na Oxfordu je upisala studij prava i to joj je, kaže, bila odlična promjena nakon što je pohađala školu u kojoj su bile samo djevojke. Uslijedio je period u kojem je Amal morala žrtvovati noćne izlaske i u New Yorku je upisala magisterij i postala stipendistica tvrtke Sullivan & Cromwell. 

– Kada bih iz ureda izišla prije 22 sata, to je bio golem uspjeh i to je značilo da imam vremena otići i na večeru s prijateljicama – ispričala je za Vogue. Prije 14 godina stažirala je i na međunarodnom sudu u Haagu i to radeći na slučaju Slobodana Miloševića. Kasnije je Amal branila bivšu ukrajinsku  premijerku Juliju Timošenko, urednika Al Jazeere Mohameda Fahmija... Karijera joj je tada bila na vrhuncu i nije razmišljala o ljubavi, a bila je uvjerena kako će teško pronaći srodnu dušu kad to nije uspjela do 35 godine, ali onda je upoznala fatalnog Clooneyja. 

– Sve je bilo tako prirodno. Prije njega uvijek sam se nadala da postoji takva ljubav koja ne zahtijeva nikakva vaganja i slično. To je jedina stvar u životu u kojoj je sreća najveći faktor. Imala sam 35 godina kada sam upoznala Georgea. Nisam ni sanjala da će mi se to dogoditi, a ideja da se udam i imam obitelj nije me uopće uzbuđivala – priznala je u intervjuu. 

George i Amal vjenčali su se 2014. godine u Veneciji i roditelji su desetomjesečnih blizanaca Elle i Alexandera.

Komentara 1

SC
schwertransport
10:57 12.04.2018.

Klasika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije