Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKA SENZACIJA

All4play: U realityje ne vjerujemo, želimo uspjeh koji traje!

'a'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/5
25.06.2011.
u 21:10

Mladi slovenski bend "All4play" na "Splitu 2011." nastupa s pjesmom "Anđeli bez krila". Plešu i pjevaju na čak četiri jezika.

Iako osvoje publiku gdje god da se pojave, mladoj slovenskoj grupi All4play Splitski festival poseban je izazov. Cilj im je svidjeti se hrvatskoj publici. Nedavno su nastupili i na izboru za Miss Dalmacije pa su pred zahtjevnom splitskom publikom već probili led.

Kriza ih ne brine

- Lijepo su nas prihvatili. Promovirali smo pjesme s novog CD-a Opasna igra, a ovaj put bit ćemo još bolji. Znamo da je to jako ugledan festival i dat ćemo sve od sebe da se dobro predstavimo - kaže Matjaž.
Njih četvero - Sanju (25) , Tinu (23) , Matjaža (22) i Gregu (24) - ne zabrinjava ni kriza, činjenica da i afirmirani izvođači subotom sjede doma, jer gaža - nema. Ambicije  su velike, a mladost ne zna granice.
- Uvijek su se velike stvari događale tijekom kriza pa se i mi nadamo uspjehu. Najveće prilike za nove stvari budu upravo kad je sve dolje - govori Grega.
U rodnom Novom mestu trenirali su hip hop i sprijateljili se. Pjevali su i prije nego što su se, prije šest godina, okupili u bend. Sanja i Grega pokušali su napraviti solo karijeru, Matjaž je bio u slovenskom showu Bitka talenata,Tina je pjevala u zboru. Reality im se ne sviđaju, u njima ne vide pravi put do uspjeha.
-Ništa se ne može preko noći. Vjerujemo u onu "kako brzo dođeš, još brže i odeš". Počeli smo polako, učili smo sami pa se nadamo da ćemo i trajati - kaže Tina.
Osim što vole glazbu i ples, sve četvero imaju i druge ciljeve. Grega završava strojarstvo i ima dozvolu za pilotiranje pa često vodi prijatelje na panoramske letove, malim avionom kojim sam pilotira. Sanja završava sociologiju i radi kao PR u menadžemntu jednog hotela, a Tina je na visokoj kozmetičkoj školi pa je zadužena za šminkanje cijelog benda. Matjaž se bavi manekenstvom i odbojkom, trenutačno ima vremena za bend, ali nada se da će već ovwe jeseni upisati medicinu.

Pjevaju na četiri jezika

- Završio sam srednju medicinsku, radio sam u operacijskoj dvorani i svidjelo mi se. Volim pomoći ljudima pa je medicina pravi studij za mene - kaže Matjaž.
Nijedno od njih ne zna hoće li kad završe studij raditi u struci ili se baviti glazbom, no za takve odluke, govore. još ima vremena. Na svakom su im nastupu najveća podrška roditelji, koji će doći i na Splitski festival.
- Uvijek govore: "Dok je sa školom u redu, u svemu te podržavamo." Drago im je vidjeti nas sretne i dolaze na koncerte - kaže Sanja.
O imidžu se brinu sami. Osmišljavaju koreografiju, scensku odjeću. Prepoznao ih je i Andy Wright te im producirao dva CD-a za slovensko tržište. Lani su s pjesmom Ti i ja na Ohridu osvojili prvu nagradu stručnog žirija pa će ovog ljeta izravno u finalnu večer. Pjesmu su preveli na makedonski, pri čemu im je pomogla makedonska diva Kaliopi. Pjevaju na makedonskom, slovenskom, hrvatskom i engleskom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije