Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzualna

Alka Vuica objavila fotku u toplesu, a obožavatelj kaže: Moram popiti tablete za tlak

Alka Vuica
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
01.07.2019.
u 08:31

Uz ovu, 58-godišnja pjevačica objavila je još nekoliko fotografija ali u kupaćem kostimu, a njeni obožavatelji dijelili su joj samo komplimente.

Najbolji kupaći kostim je toples, napisala je pjevačica Alka Vuica uz fotografiju na kojoj uz bazen pozira u toplesu.

Uz ovu, 58-godišnja pjevačica objavila je još nekoliko fotografija, ali u kupaćem kostimu, a njeni obožavatelji dijelili su joj samo komplimente.

"Uh, moram popiti tabletu za tlak. Bravo, svaka čast, to se zove prava dama, to te ja pitam – izgled čista petica. Jer ona je BOMBA!!! Alka fenomenalno izgledaš i  fotka ti je senzualna svaka čast", bili su samo neki od komentara na ovu galeriju fotografija Alke u ljetnom izdanju. 

Alka je nedavno proslavila 58. rođendan i tada je rekla kako se starenja užasava ali od njega ne može pobjeći jer je dio prirodnog životnog vijeka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best bathing suit is topless! 📸😎 #pool #photoshoot #summer #hot

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

 

– Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao ''party woman'' – rekla je za Story.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Mustafa_Fekib
Mustafa_Fekib
09:00 01.07.2019.

očekivao sam da je pravi toples. ovo je klasični primjer lažnih vjesti! ljut sam.

DU
Deleted user
11:32 01.07.2019.

Što je ...je Dobro izgleda za te godine. Mladi nemojte gledati ....jer vi bi tu još cicali.....a to nije za vas!!!!!

Avatar toxic alien
toxic alien
09:55 01.07.2019.

He, he, he..., malo si zakasnila sa takvim fotografijama! Ali mozda ti se posreci... Zenama u tim godinama sise pocinju da vise, a muskarcima polako vid slabi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije