Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena pjevačica

Alka Vuica za predsjednicu kaže da je najzgodnija političarka, ali ovo joj smeta

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
13.04.2019.
u 21:30

Pjevačica je rekla kako joj je drago što Hrvatska prvi put u povijesti ima predsjednicu, jer je ovo vrlo muški nastrojena država, poručuje Vuica.

Alki Vuici u listopadu 2017. godine ostala je bez voljenog oca Zvonka s čijim gubitkom se još ne miri, a u intervju za Slobodnu Dalmaciju rekla je kako je njen tata bio stup njihove obitelji.

- Posebno me pogađa što je u 21. stoljeću otišao bez dijagnoze i što uopće ne znamo zašto je umro i što mu je bilo.- izjavila je Alka za Slobodnu. Prisjetila se u razgovoru i druženja s Dinom Dvornikom i Oliverom Dragojevićem. S obojicom je surađivala ali i bila dobra prijateljica.

Na pitanje želi li se opet kandidirati za predsjednicu kao što je to učinila prije deset godina, pjevačica je odgovorila kako to iskustvo  ne želi ponavljati.

- Ne bih se više upuštala u nešto tako stresno, a i sve manje vjerujem u revolucije koje mogu pokrenuti pojedinci. Svijet se promijenio i bez puno novca ne možete ništa!  Bilo je to prilično neorganizirano i čak su mi na dva mjesta ukrali popis s glasovima što nisam mogla pojmiti. Ali politika je takva, nema tu fer pleja - odgovorila je.

Za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekla je kako joj je najzgodnija političarka, a za predsjednicu je rekla i ovo:

- Osobno mi je bilo drago što Hrvatska prvi put u povijesti ima ženu predsjednicu, jer je vrlo muški nastrojena država. Prednost je imati lijepu predsjednicu, još da je ljevičarka, bilo bi mi draže. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZB
Zoki-Bijela
21:59 13.04.2019.

Zaboravljena roba..

PA
pax5
22:50 13.04.2019.

Hvala Bogu da nije ljevičarka, oni se raspadaju po svim šavovima...

CR
crocro
06:22 14.04.2019.

Evo posebno je istaknula da su joj maznuli potpise potpore građana. Vjerojatno želi naglasiti da joj slučajno nisu maznuli potpise, da bi možda sada ona bila u fotelji na Pantovčaku, tako da je nestanak potpisa možda nekakav alibi za slabe rezultate. Teško je shvatiti osobe koje nemaju baš nikakav politički uspon, koje nemaju baš nikakvih uspješnih političkih rezultata, da se uopće kandidiraju niti manje niti više nego odmah za prvu osobu u državi. To ne isključujer da takav netko možda ne bi bio dobar predsjednik, ali ne može očekivati potporu naroda, zato što je potpuna nepoznanica za narod. Nije dovoljno biti poznat po pjesmi "Laži me", "Ej što mi radiš", "Otkad te nema", "Alka profesionalka" i dr. , pa će te narod odmah postaviti za šefa države. Po čemu uopće može konkurirati Kolindi koja im svoj politički trag i to vrlo uspješan. A kao drugo, čim je ljevičarka, odmah pri kandidiranju mogla se prekrižiti i ispasti iz utrke, jer si je time utezima otežala ionako težak uspon do fotelje Pantovčaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije