Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena heroj

Ali Larter: Seksi ledena kraljica broji sekunde do rođenja bebe

ali larter
14.11.2010.
u 13:51

Glumica serije “Heroji” počela je karijeru kao model, a na ulici ju je ugledao lovac na talente

Megapopularna serija “Heroji”, koje treću sezonu gledamo nedjeljom ujutro na programu Nove TV, sve je opakija. Zlo se širi svijetom, a herojima prijete neviđene opasnosti. No, s novom sezonom pojavio se i novi herojski lik - Tracy Strauss. Glumi je Ali Larter, koja je u seriji u prve dvije sezone tumačila Niki Sanders, samohranu majku višestruke ličnosti. U ovoj je sezoni ispala iz scenarija. Iako je njezin lik nestao, Ali Larter je ostala u seriji pa sad glumi Nikinu sestru Tracy koja ima moć zaleđivanja. I kad se malo baci oko na glumičino djelo, a osobito lik, ili točnije izgled, sasvim je jasno zašto je baš Ali dodijeljena uloga “ledene kraljice”. Vrlo jednostavno - njezina ljepota ledi sve pred sobom!

Zgodna 34-godišnja Amerikanka proglašena je 92. od 100 najpoželjnijih žena svijeta po izboru Askmen. com, 2008. osvojila je naslov 19. najseksepilnije žene svijeta prema magazinu FHM... Niže se redoslijed izbora sve do bizarnog imenovanja najerotičnijom glumicom koja se pojavila u horor filmovima, a lentu je priskrbila ulogom u hororu “House on Haunted Hill”. Karijeru je počela kao manekenka, točnije 13-godišnja djevojčica čija je ljepota na ulici, a što drugo nego zaledila lovca na modne talente. I prije nego što je počela studirati glumu u prestižnom Michael Howard studiju u New Yorku, kao uspješna manekenka kročila je pistama i živjela u europskim i azijskim metropolama. Iza nje su mnoga, ali ne i zapažena glumačka ostvarenja, no mjesto u svijetu holivudskoga kulta donijela joj je legendarna scena iz filma “Varsity Blues”(1999.), u kojoj se pojavljuje naga u bikiniju od šlaga.

Kad je riječ o privatnom životu, Alina fotografija lako bi se mogla naći u leksikonu uz pojam “djevojka iz susjedstva”. Bez ekscentričnosti je i tamnih tajni, a njezine su opsesije kuhanje i, naravno, ljubav. No, ako se pokoji muškarac i ponadao uspjehu kod nje, neka ne trči pred rudo. Od 2009. Ali je u braku s glumcem Hayesom MacArthurom o kojem je svojedobno zaljubljeno rekla:

– Samo tri tjedna nakon što sam upoznala svog današnjeg supruga rekla sam mu da se želim udati za njega i to odmah ako treba i da jedva čekam da dobijemo dijete!

Želja joj se ostvarila, za čovjeka svojeg života udala se na intimnoj ceremoniji u irskom stilu, u čast Hayesova podrijetla, a trenutačno čekaju prvo dijete.

– Presretna sam, to je najljepši osjećaj na svijetu! Moj život je bajka. Radim posao koji volim, imam najboljeg muškarca na planetu i čekam sina! – tvrdi lijepa buduća mama koja bi uskoro na svijet trebala donijeti prvu bebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije