Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

Alen Vitasović prvi put otvoreno o novoj supruzi, problemima s alkoholizmom i situaciji na estradi

Alen Vitasović
Foto: Screenshot
1/7
21.09.2022.
u 19:00

Istarski glazbenik nedavno je s Valerijom snimio spot za pjesmu "Milijun srca", za koju se nada kako će postati nova navijačka himna naše reprezentacije, o glazbenoj karijeri i privatnom životu govori u našem Podcastu.

Istarski glazbenici Alen Vitasović i Valerio nedavno su predstavili novu pjesmu, "Milijuni srca", za koju se nadaju kako će postati nova navijačka himna nogometne reprezentacije Hrvatske, kojom će vatrene bodriti na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.  O braku s Eleonorom, problemu s alkoholom, ali i odnosima s kolegom na našoj estradi s Alenom smo razgovarali u našem Podcastu.

 

– Drago mi je da sam ovu navijačku pjesmu snimio s izvanrednim istarskim mladim pjevačem Valerijem. Nas dvojica jako volimo nogomet, pogotovo hrvatsku reprezentaciju. Radujem se njihovim dobrim rezultatima i nadam se da će ova pjesma također pridonijeti uspjehu naše reprezentacije – kazao nam je Alen, koji obožava nogomet, a zanimljivo je da je veliki navijač splitskog Hajduka i član Torcide.

– Napadaju me i Armada, i Torcida, i Demoni. Navijač sam Hajduka oduvijek, otac mi je bio njihov navijač i to je prenio na mene. Druga normalna stvar je da navijam za Istru. Netko to ne može razumjeti jer čovjek može navijati za dva kluba. Stadion Istre mi je praktično ispred kuće i znam sve te ljude, a Hajduk volim od rođenja. Kad igraju ta dva kluba, onda želim da je neriješeno – istaknuo je Alen, koji se nedavno vjenčao sa zaručnicom Eleonorom, s kojom je u vezi već deset godina, nakon što se razveo od prve supruge Sandre.

– Ona nije moja menadžerica, nego mi pomaže u poslu, oko ugovora i telefona. O bivšoj supruzi mislim sve najbolje, uostalom s njom imam dvoje djece. Ne vidim zašto je to sada toliko zanimljivo, nisam ni prvi ni zadnji koji se razveo pa ponovno oženio. Da nisam oženjen, rekli bi “kako se Vitasović nije sposoban ni oženiti”. Imali smo intimnu svadbu, bili smo nas dvoje i naši kumovi. Vjenčali smo se od srca, supruga je dobra, poštuje me, malo je mlađa od mene, ali to je i prednost. Sad sam smireniji, nemam više problema. Djeca su mi stasala, punoljetna su, rade, sad ću se posvetiti sebi. Svirat ću i pjevati i dalje, ali bez pritiska – kaže Alen, koji nikad nije tajio svoje probleme s alkoholom.

VIDEO: Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete II. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MalenaB.
MalenaB.
19:25 21.09.2022.

Jako je propao ,ali meni je njega žao..

DU
Deleted user
15:46 21.09.2022.

Meni samo nije jasno da postoji žena koja je dobrovoljno sa ovim pijancem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije