Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije nezadovoljstvo

Alen Vitasović podivljao na fejsu: 'Netko će ovih dana naj*****jako. Sve mi diraj, ali kćer i sina ne'

Alen Vitasović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
08.09.2020.
u 12:12

Alen Vitasović izrazio je svoje nezadovoljstvo na Facebooku i svojom objavom izazvao lavinu komentara.

Pjevač Alen Vitasović jučer je ispratio svoju djecu u školu, a već jutros na Facebooku izrazio je nezadovoljstvo zbog odluke da djeca u školi moraju nositi zaštitne maske. Vitasović se požalio svojim obožavateljima otkrivši kako je njegovoj kćeri pod maskom slabo te da u takvom stanju mora sedam sati dnevno provoditi u školi.

"'Ben van mater! Moja kćer mora nositi 7h masku u školi Slabo joj je, bez zraka. Netko će ovih dana nahebati jako", napisao je Vitasović na svom profilu pa u komentarima dodao: "Neki će otac poluditi, a možda i ja... Sve mi diraj, ali kćer i sina ne."

Foto: Daniel Pavlić

Njegova objava izazvala je gomilu reakcija njegovih pratitelja. "Mislim da nećemo dugo izdržat i da će biti svega. Ma koje novo normalno, ovo je ludost!" poručila je ispod objave jedna od Alenovih pratiteljica, a nezadovoljstvo nisu krili ni drugi.

"Nama je teško disati pod maskama, a djeci još teže", "Svi se roditelji trebaju pobuniti protiv ovoga", nizali su se komentari.

Inače, pjevač je u braku sa suprugom Sandrom, inače učiteljicom, dobio dvoje djece –  sina Ivana (25) te kćer Miju (18).

 

Ključne riječi

Komentara 39

SA
sargu123
14:24 08.09.2020.

Liječenje nije pomoglo. Morati će opet u zajednicu!

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
12:29 08.09.2020.

pravi roditelji uče djecu disciplini, da imaju snažnu volju i da mogu sve izdržati...ovaj slabić uči djecu da budu slaba i neotporna na stres...vjerojatno je jadnom djetetu isprao mozak da su maske štetne i da će se s njima ugušiti...jadna djeca s takvim roditeljima

DU
Deleted user
12:49 08.09.2020.

Prvo sam pomislio da mu je netko dirao djecu ili prijetio,,,,kad ono ON radi maske prijeti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije