Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan interes

Aleksandra Prijović rasprodala tri koncerta u Osijeku pa najavila i četvrti: 'Hvala vam!'

Beograd: Aleksandra Prijović je za doček Nove godine nastupila u Sava centru
Foto: Antonio Ahel
1/26
25.01.2024.
u 14:41

Prijović je tijekom turneje "Od istoka do zapada" nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. Sada je najavila i četvrti koncert u Osijeku.

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde Aleksandre Prijović (28) koji su održani u prosincu iza nas je, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. No, nije kraj njenim koncertima u Hrvatskoj jer pjevačica će u veljači nastupati u Osijeku. Tamo je rasprodala tri koncerta, a sada je najavljen i četvrti koji će se održati 17. veljače. 

– Osijek, vidimo se i na četvrtom koncertu, hvala vam! – napisala je Aleksandra. 

 


Inače, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta, a o ovom je govorila i pjevačica koja se još uvijek nalazi na turneji "Od istoka do zapada". Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. 
Tijekom tih pet dana dovela je mnoge glazbenike: Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović.

VEZANI ČLANCI:

A na koncertima i u drugim gradovima zvala je kolege, pa je tako za onaj u Nišu htjela ugostiti pjevača Bobana Zdravkovića, koji je iz toga grada. No, kako piše  Mondo.rs, on je od nje za to tražio 4000 eura, što je ostavilo pjevačicu u čudu. 

"Prija je htjela Bobana zbog toga što je iz Niša i zato što voli njegove pjesme. Kad ga je pozvala i pitala da bude gost na njezinu koncertu, on je rekao da naplaćuje svoj nastup 4000 eura. Doslovno joj je rekao: ‘Moj je nastup 4000 eura pjevao dvije pjesme ili 21, ja toliko naplaćujem.' Ona je prvo mislila da se šali pa se nasmijala i ponovno ga pitala je li tog datuma slobodan da dođe, međutim, Zdravković joj je ponovio da može uklopiti taj nastup i pjevati na njezinu koncertu, ali da zaista mora platiti za to", rekao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Beograd: Aleksandra Prijović je za doček Nove godine nastupila u Sava centru
1/34

"Kad je Prijovićka shvatila da se kolega ne šali, završila je razgovor s njim. Nije se naljutila na Bobana, ali bilo joj je baš neugodno. Nikad se nije dogodilo da kolega od drugog kolege traži novac da mu bude gost na koncertu, jer se podrazumijeva da to bude besplatno i kao znak podrške. Izgleda da Boban nije blizak s pjevačima s estrade i da on sve gleda kroz posao, pa je tako bilo i ovaj put", dodao je izvor za srpski medij.

O ovom uspjehu govorila je i u svojem gostovanju na Blic televiziji, a otkrila je i koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu. 

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim zahvaliti Milici. Budući da nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije pričale smo nakon koncerta i rekla mi je: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas – rekla je Aleksandra za ovaj medij.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 23

Avatar barba_barba
barba_barba
14:57 25.01.2024.

Zar i Slavonija pade?

DU
Deleted user
17:25 25.01.2024.

To je ona što misli da zna pjevat i oni koji je slušaju misle da je to dobra glazba niži kvocijent inteligencije je zadovoljan sa tom glazbom .?

Avatar Svračak
Svračak
17:12 25.01.2024.

Osijek potiho postade Ocek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije