Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša miss Hrvatske

Aleksandra Grdić očekuje bebu: 'Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života'

aleksandra grdić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
08.01.2016.
u 07:55

Sretna sam, trudna sam, čekam malu bebicu! – potvrdila je Aleksandra u intervjuu za In Magazin

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić ove godine prvi put osjetit će čari majčinstva. Atraktivna manekenka trenutačno se nalazi u prvom tromjesečju trudnoće, a sretnu vijest Aleks je potvrdila za In Magazin.

– Sretna sam, trudna sam, čekam malu bebicu! Mogu reći da je 2 mjeseca, presretna sam. Mislim da ulazim u jedno novo razdoblje, poglavlje života. Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života, majčinstvo koje me očekuje, jednostavno nemam nimalo straha, mislim da će sve biti prekrasno, da će bebica ići sa mnom kamo i ja budem išla – kazala je Aleksandra koja svoje prvo dijete očekuje s partnerom Markom Šijakovićem

– Upoznali smo se igrom slučaja preko društvene mreže i nekako mi vražićak u meni nije dao mira. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću. Drukčiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni – otkrila je 35-godišnja manekenka.

Poznata partijanerica priznaje da joj trenutačno godi mirniji način života, a zbog trudnoće i ljubavi svoju je karijeru privremeno stavila u drugi plan. 

>>Aleksandra Grdić i Nives Gvojić uživale u provodu u novom zagrebačkom klubu

>>Zagrebački izlazak Nevena Ciganovića i Aleks Grdić nakon 'Parova'

Komentara 10

AM
ameris
09:35 08.01.2016.

Dijete n i j e stvar !!!

LI
liliZG
11:34 08.01.2016.

karijera, koju je to karijeru stavila na stranu'??

HR
hrfila78
09:59 08.01.2016.

ebe mi se za nju , dobio sam i ja bebicu pa nisam oglasavao na sve strane kao doticna gospoja kojoj fali medijske pozornosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije