Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lei Lou na Jadranu

Aleksandra Dojčinović otvorila pop up store u Opatiji

Foto: Alen Večanin
1/9
26.07.2021.
u 11:47

Opatija, perjanica domaćeg turizma i jedna od najljepših ljetnih pozornica na svijetu, postala je ovo ljeto i primamljiva modna kulisa i to s domaćim potpisom.Za to se pobrinula dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je u sklopu tamošnjeg luksuznog hotela Ambasador otvorila Lei Lou pop up store, koji će ovo ljeto domaćim i stranim fashionisticama nuditi neke od najljepših komada ovog brenda.

Opatija, perjanica domaćeg turizma i jedna od najljepših ljetnih pozornica na svijetu, postala je ovo ljeto i primamljiva modna kulisa i to s domaćim potpisom.

Za to se pobrinula dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je u sklopu tamošnjeg luksuznog hotela Ambasador otvorila Lei Lou pop up store, koji će ovo ljeto domaćim i stranim fashionisticama nuditi neke od najljepših komada ovog brenda.

Foto: John Pavlish

U sklopu projekta Liburnia mogu se pronaći i mirisne svijeće koje potpisuje naša svestrana tenisačica Donna Vekić.

-Volim ovakve suradnje, pogotovo ljeti kada sve živi nekim drugačijim žarom i kada smo svi puno opušteniji i druželjubiviji. Osim toga, nije tajna da obožavam Opatiju i uvijek joj se rado vraćam, a sada ću zbog posla u njoj boraviti još češće, čemu se jako veselim, govori Aleksandra.

-Potrudili smo se našem kutku u Ambasadoru dati pravi Lei Lou štih i uredili smo ga točno onako kako bi izgledao jedan kutak našeg novog, nedavno otvorenog dućana u Ilici 15, otkrila nam je Dojčinović, koja će u sklopu ovog Liburnijinog hotelskog bisera poklonicama svog brenda ponuditi ženstvene haljine za najljepša ljetna događanja, ali i torbe, cipele i modne dodatke sa svojim potpisom.

-Ljeto je u punom zamahu, život i turisti vratili su se na našu obalu i ovo je jedan lijep način da se dva hrvatska brenda spoje i ponude gostima kao suvenir i najljepša uspomena s ljetovanja na Jadranu, zaključuje dizajnerica.

VIDEO>>Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije