Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković otkrio koji gost mu stiže u emisiju na dan lokalnih izbora

Foto: HRT
1/6
12.05.2021.
u 15:06

Oplovio je zemlju uzduž i poprijeko, 6 puta preplovio Atlantik, 10 godina proveo na jedrilici, napisao je Stanković na Facebooku emisije "Nedjeljom u 2".

Aleksandar Stanković kroz prošlih nekoliko emisija "Nedjeljom u 2" ugostio je osobe koje ne dolaze iz političkih krugova i nakon glumca Gorana Bogdana i odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića u nedjelju, kada se održavaju i lokalni izbori, ugostiti će jedriličara Mladena Šuteja.

- Oplovio je zemlju uzduž i poprijeko, 6 puta preplovio Atlantik, 10 godina proveo na jedrilici i zaključio: "Izbjegavam naše ljude po svijetu jer to je obična gnjavaža. Jedni te tupe s politikom i to onom najprizemnijom , a drugi tugom i rodoljubljem." Mladen Šutej jedriličar - napisao je u svojoj najavi emisije na Facebooku Aleksandar Stanković.

Mladen Šutej o svojim avanturama napisao je šest knjiga i napravio stotinjak reportaža, a u njegovoj biografiju je upisano da je šest puta prejedrio Atlantik, i to prvi puta sam; dva puta Pacifik (jednom opet sam), jednom Indijski ocean, tri puta Labradorsko more. Dvaput je oplovio Rt Horn i jednom Rt Dobre Nade.

Komentara 11

Avatar Navaljni
Navaljni
15:41 12.05.2021.

Svaki tjedan te reklamiraju na hartiji!? Gledanost ti je u podrumu. Zasluženo.

PE
Pears
16:06 12.05.2021.

Nova rubrika,iz tjedna u tjedan. .govori samo jedno gledanost je pala ili je uopće nema

SE
senijor121
15:29 12.05.2021.

geđa aca poziva jugo gamad na svoju srbo-viziju, a plaćaju hrvatski građani pod prisilom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije