Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plakat s porukom

Aleksandar Stanković oprostio se od Đoleta na genijalan način: 'Još te čekamo'

Aleksandar Stanković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/13
20.02.2021.
u 11:51

"Nema veze, svejedno, na stranu sad to, pusti priče... Mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!", napisao je Stanković uz fotografiju plakata na kojem piše "Dragi Đole, još uvijek te čekam. Mia Radenković"

Aleksandar Stanković, voditelj emisije 'Nedjeljom u 2', na Facebooku se oprostio od kantautora Đorđa Balaševića koji je u petak poslijepodne preminuo u 68. godini života. Stanković je oproštajnu poruku uputio uz fotografiju plakata koji je 2019. godine dao postaviti u Novom Sadu.

"Nema veze, svejedno, na stranu sad to, pusti priče... Mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!", napisao je Stanković uz fotografiju plakata na kojem piše "Dragi Đole, još uvijek te čekam. Mia Radenković". Riječ je o ženi koju Balašević spominje u pjesmi 'Ljerka', a dosjetljivi Stanković medijima je tada otkrio i kako je došao na ideju za ovaj nesvakidašnji potez.

Nema veze, svejedno, na stranu sad to, pusti priče... mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!

Objavljuje Nedjeljom u 2Petak, 19. veljače 2021.

'Već 15 godina pokušavam dobiti Balaševića u svoju emisiju. Palo mi je na pamet da bi bih mogao zakupiti veliki plakat u Novom Sadu. Njegov sam veliki obožavatelj i slušam ga od djetinjstva. Bio sam na četiri njegova koncerta. Uz njegove sam se pjesme zaljubljivao. Čak sam 2004. bio u Novom Sadu i razgovarao s njim kako bi došao gostovati 'Nedjeljom u 2', ali odgovora još uvijek nema', rekao je voditelj tada za t-portal.

Unatoč brojnim pokušajima Stankoviću se nažalost nije ispunila želja pa svog glazbenog idola nije uspio vidjeti u emisiji 'Nedjeljom u 2' iako je to žarko priželjkivao.

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Podsjetimo, Đorđe Balašević izgubio je životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. Srpski mediji pišu kako se borio s koronavirusom. Iako se činilo kako se oporavlja u petak mu se stanje naglo pogoršalo te je unatoč svom naporu liječnika, nažalost izgubio bitku. Podjetimo, prije tri dana primljen je u novosadsku bolnicu s upalom pluća. Novosadski umjetnik imao je puno obožavatelja i u Hrvatskoj, a redovito je punio naše najveće arene, poput zagrebačke i pulske.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije