Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći put

Aleksandar Kostadinov u žiriju TV festivala 'Rose d'Or'

Foto: ''
18.02.2014.
u 16:34

Jedan od najznačajnijih i najvećih svjetskih televizijskih festivala “Rose d'Or“ nagrade dodjeljuje u ukupno 9 kategorija

Urednik  na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Kostadinov treću godinu zaredom imenovan je članom žirija prestižnog televizijskog festivala „Rose d'Or“ ili Zlatna ruža.

Jedan od najznačajnijih i najvećih svjetskih televizijskih festivala “Rose d'Or“ nagrade dodjeljuje u ukupno 9 kategorija, poput najboljih komedija, sitcoma, serija i zabave, a Kostadinov će biti član međunarodnog žirija u kategoriji  „Game showa”.

Zajedno s ostalim članovima žirija tako će birati 3 najbolja showa od 20 uvrštenih u uži izbor:

 - Sudjelovati tri  godine  zaredom  stvarno  je velika čast i nisam se tome nadao. Ovo doživljavam kao osobni uspjeh i prepoznavanje mojeg dugogodišnjeg rada u europskom televizijskom svijetu, ali i kao još jedno veliko priznanje HRT-u kao mojoj kući na koju sam izuzetno ponosan, rekao je Kostadinov.

Kao jedan od najstarijih televizijskih  festivala,  „Rose d'Or“ od svog osnutka 1961. godine pa do danas, nagrađuje kvalitetu i kreativnost televizijskih programa te potiče razvoj novih medija. Završna svečanost festivala „Rose d'Or“ održat će se u Berlinu 17-og rujna.

>> Zahvaljujući najmlađoj kćeri suprug i ja osjećamo se mladima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije