Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Albina objavila romatičnu fotografiju s dečkom: 'Ma nije nama hladno'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/17
23.02.2022.
u 20:20

Nakon napornih priprema i nastupa na Dori, Albina je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem otputovala u susjednu Sloveniju.

Pjevačica Albina Grčić (23) na svojem je Instagramu otkrila gdje odmara nakon nastupa na Dori. Albina je na Dori izvela pjesmu 'Tick-Tock' s kojom je prošle godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, nakon toga je izvela svoj novi singl 'Noću', a s Frankom Batelić izvela je i uspješnice s prijašnjih Dora. Nakon napornih priprema, Albina je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem otputovala u susjednu Sloveniju

Pjevačica je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju snimljenu na Kranjskoj gori. Albina je pozirala u crnom kaputu i hlačama s kojima je uparila i crnu torbicu, a Ivan je bio u sportskom izdanju. Par je svojim velikim osmjesima pokazao koliko im odmor godi. „Ma nije nama hladno“, napisala je pjevačica u opisu objave na kojoj se vidi i debeli sloj snijega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

U komentarima su im pratitelji pisali komplimente. „Predivna“, „Baš ste lijepi jako“, „Predivni ste“, poručili su im.

Podsjetimo, Albina i Ivan u vezi su više od dvije godine, a par se poznaje od malih nogu. Pjevačica na društvenim mrežama ponekad objavi neku zajedničku fotografiju, ali uglavnom štiti privatnost svog partnera.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
20:28 23.02.2022.

A tko je ta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije