Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled godine

Alba, Mondo, Greta i Viktorija samo su neke od slavnih beba koje smo dočekali u godini iza nas

Foto: Instagram
1/16
01.01.2023.
u 07:00

U 2022. godini u novu ulogu u životu, onu roditelja, upustili su se glazebnici Hana Huljić i Petar Grašo, kao i umirovljena atletičarka Blanka Blašić i belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, ali i drugi naši poznati. Ovo su bebe koje smo dočekali u ovoj godini.

Krajem 2021. godine glazbenici Hana Huljić i Petar Grašo otkrili su svoju ljubavnu vezu, a ove godine par je dočekao djevojčicu koja je postala jedna od najiščekivanijih beba 2022. Hana je rodila sredinom srpnja, a par je kćeri dao ime Alba. Malena je rođena u splitskoj bolnici carskim rezom, a bila je dugačka 50 centimetara i teška 3150 grama. Prvu fotografiju malene Albe s javnosti je podijelio Petrov vjenčani kum, bivši košarkaš Dino Rađa. Radi se o fotografiji na kojoj ga malena drži za prst. "Koliko sreće, emocije, ljubavi i suza ova je mala ruka donijela u naše živote", napisao je pored.

21.07.2022., Split - Hana Huljic Graso je u drustvu majke Vjekoslave Huljic i novorodene bebe izasla iz rodilista. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Svojom trudnoćom mnoge je  šokirala i Blanka Vlašić. Naša proslavljena atletičarka krajem svibnja otkrila je svoju ljubavnu vezu s belgijskim sportskim novinarom Rubenom van Guchtom. Par je tada otkrio i da očekuju prinovu. Umirovljena atletičarka sina je rodila na svoj rođendan 8. studenoga, a par mu je dao ima Mondo. Beba je rođena carskim rezom u splitskom KBC-u, dugačak 53 centimetra i težak 4500 grama. Van Gucht je nekoliko dana nakon što je Mondo došao na svijet podijelio njihovu prvu obiteljsku fotografiju.

U ulozi majke prošle godine našla se i glumica Csilla Barath Bastaić koja je krajem lipnja rodila djevojčicu, a njezin partner, radijski voditelj Matko Antonović i ona dali su joj ime Margit. Glumica, koja svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti, nakon poroda podijelila je prvu fotografiju svoje kćeri, a broji poznati Hrvati uputili su joj čestitke. "Jao, Csilla draga! Čestitam ti, sretna mamice, i tati, naravno, želim brz oporavak i more ljubavi i harmonije koja vas čeka", prva joj je čestitku uputila Nataša Janjić Medančić, a potom i Mirna Medaković Stepinac, Lana Gojak Bajt, Ana Begić Tahiri i drugi.

Pjevačica Franka Batelić i naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka početkom studenog postali su roditelji po drugi put. Franka je rodila djevojčicu kojoj je par dao ime Greta. Nakon poroda Franka se javila na Instagramu gdje je podijelila fotografiju svoje kćeri. Franka i Vedran roditelji su i dječaka Viktora koji je s nestrpljenjem dočekao sestricu.

Tata je ponovno postao i još jedan naš bivši reprezentativac. Šime Vrsaljko sa slovenskom je manekenkom Kajom Vidmar u 2022. godini dočekao djevojčicu. Kaja je rodila u travnju, a tek je u lipnju otkrila da su kćer odlučili nazvati Viktorija. Vrsaljko ima i sina Bruna iz braka sa svojom srednjoškolskom ljubavi Mateom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije