Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predviđanja

Ako pitamo kladioničare, Jacques stoji jako dobro!

Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.05.2017.
u 18:36

Naš predstavnik na osmom je mjestu na kladionicama, a najviše šansi za pobjedu kladioničari daju Italiji i Portugalu

Prije druge polufinalne večeri Eurosonga naš predstavnik Jacques Houdek na kladionicama nije bio na zavidnoj poziciji i prije nastupa u polufinalu na kladinicama je bio na 24. mjestu.

Izvrstan nastup s pjesmom "My Friend" u četvrtak navečer u Kijevu poporavio je Jacquesovo stanje na kladionici i više nije tako daleko od Italije i Portugala koje prema kladionicama imaju najviše šanse za pobjedu. 

Naime, Jacques je sada na kladionicama na osmoj poziciji, a ispred njega su Velika Britanija, Rumunjska, Švedska, Belgija, Bugarska te već spomenute Italija i Portugal. 

Situacija na kladionicama se mijenja i do sutra Jacques svoj poziciju na kladionici mogao još popraviti i zauzeti više mjesto.

 

Komentara 11

MA
Majur
20:43 12.05.2017.

Pjevaj Jaq....bolje ti nego kad se sjetim Afrika paprika ...

DU
Deleted user
18:43 12.05.2017.

Ovo nije normalno. Pa dobro onda cemo se si kladiit da neće pobijediti... Pa najviše zovu žene a žiri ne može podnijeti operu. to je jednom već bilo in...

HE
herojulice
21:14 12.05.2017.

Bolje i stabilnije nam stoji Jackues nego država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije