Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVAJU GA

Jacques se zahvalio na Facebooku, fanovi ga obasuli hvalospjevima!

Jacques Houdek
Foto: Screeenshot
1/5
12.05.2017.
u 15:59

- Talijanski voditelji te obožavaju! Frajer te nahvalio i njegov si favorit a voditeljica uopće nije htjela najavljivati prije nastupa, samo je rekla "Ljudi, ovo morate samo vidjeti i čuti, nevjerojatan je - napisala je Vanja iz Italije

Jacques Houdek zahvalio se na svojoj službenoj Facebook stranici svim fanovima na velikoj podršci.

- Hvala vam svima. Divni ste. Volim vas sve. Hrvatska je u finalu Eurosonga - napisao je Jacques na engleskom jeziku, a ispod posta javili su se brojni Hrvati širom svijeta, te kazali kako će se za njega glasati i u drugim zemljama.

- Talijanski voditelji te obožavaju! Frajer te nahvalio i njegov si favorit a voditeljica uopće nije htjela najavljivati prije nastupa, samo je rekla" Ljudi, ovo morate samo vidjeti i čuti, nevjerojatan je" ! I baš su bili oduševljeni kad smo prošli u finale! I super im je što je operni dio na talijanskom, oni su baš ponosni i osjetljivi na svoj jezik! Glasamo u subotu iz Italy - napisala je Vanja Mičić, a hvalospjevi su se nastavili i u drugim komentarima.

- Trebalo nam je nešto ovako nakon svega s političarima. Ti si naš apaurin - bili su samo neki od oduševljenih komentara Jacquesovih pratitelja.

 

Komentara 4

IL
ilijan
18:00 12.05.2017.

Ovo je očigledno kako se u Hrvatsjoj događaju preokreti u ljudskim glavama, do malo prije ste se po portalima ismijavali i pljuvali čovjeka a sada ga hvalite. Nisam imao jučer svoje mišljenje o njemu nemam ni sada. Mogu reć samo! Puno uspjeha mu želim!

Avatar Parousia
Parousia
18:06 12.05.2017.

Sretno Jacques neka te dragi Bog vodi do pobjede,o ovi sta te ismijavaju nemoj obracat paznju,neka se pitaju sta su oni napravili u zivotu,ocito nista kad sude samo drugima,a ne gledaju sebe,jos jednom sretno i neka te dragi Bog blagoslovi.

SF
sinisa.fezi@gmail.com
16:58 12.05.2017.

Žak podrška od nas gluhih iz Hrvatske. najbolji si. Siniša Fezi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije