Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Afrovizija – prava ljetna nogometna poslastica

horvat
Anto Magzan/Pixsell
06.06.2010.
u 20:03

U prva dva kola SP-a utakmice se igraju u tri termina: 13.30, 16 i 20.30, a Hrvatska televizija prenosit će sve izravno, osim utakmica trećega kola natjecanja po skupinama jer se tada po dvije utakmice igraju u isto vrijeme.

U mjesec dana Svjetskoga nogometnog prvenstva u Južnoj Africi od 11. lipnja do 11. srpnja na Drugom programu HTV-a emitirat će se prigodni program – Afrovizija.

U prva dva kola SP-a utakmice se igraju u tri termina: 13.30, 16 i 20.30, a Hrvatska televizija prenosit će sve izravno, osim utakmica trećega kola natjecanja po skupinama jer se tada po dvije utakmice igraju u isto vrijeme. Za prva dva kola program počinje već u 13 sati i traje do 23 sata, a prijenosi će biti začinjeni najavama i analizama utakmica, dok studijska emisija Afrovizija počinje s emitiranjem u 19 sati. Voditelji su Afrovizije Mila Horvat i Robert Ferlin te Lana Banely i Bruno Kovačević.

Pratit će ih navijački raspoložena publika te stručni komentatori među kojima će se pokraj stalnih naći Goran Vlaović, Antun Samovojska i Elvis Scoria. U emisiji će svakodnevno gostovati i brojni bivši nogometaši, treneri i hrvatski reprezentativci, a za humoristične komentare bit će zaduženi Željko Pervan i Ahmed Al Rahim poznatiji kao Antimon.

Kako bi se nogomet pokazao na drukčiji način svoje je mjesto u Afroviziji dobila voditeljica i pjevačica Ida Prester. Ona će u rubrici “Kod vesele Zagorke” pokazati svoje viđenje Svjetskoga prvenstva, a priliku da publiku nasmije skečevima dobit će komičar Gordan Kulenović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije