Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan dan

Adriana Ćaleta - Car objavila fotografije sa sinovog krštenja i otkrila koji bivši vatreni mu je bio kum

Dubrovnik: Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/10
17.10.2023.
u 20:30

Bračni par Ćaleta - Car drugog je sina dobio 28. srpnja,  a Adriana je sredinom ožujka objavila da ona i njezin suprug čekaju drugo dijete

Prije nekoliko dana pravnica i influencerica Adriana Ćaleta - Car (31) i njezin suprug, nogometaš Duje Ćaleta - Car (26) krstili su svog drugog sina u francuskom Lyonu. Adriana je tada objavila nekoliko fotografija s krštenja i otkrila da je njihov drugi sin dobio ime Felipe. "Važan dan za nas", napisala je uz fotografiju koja prikazuje krsnu svijeću i košuljicu s natpisom Felipe. Sada je objavila novi set fotografija na kojima je pokazala detalje s krštenja, bijelu tortu s plavim ukrasima te plave balone i plišane medvjediće kojima je bila ukrašena prostorija u kojoj su se njihovi prijatelji i obitelj okupili nakon crkvenog obreda.

Na fotografijama je otkrila i kako je krsni kum njihovom drugom sinu bio bivši reprezentativac naše nogometne reprezentacije Dejan Lovren. Bračni par Ćaleta - Car drugog je sina dobio 28. srpnja,  a Adriana je sredinom ožujka objavila da ona i njezin suprug čekaju drugo dijete. - Dolazi velika radost - napisala je tada lijepa pravnica. Njihov stariji sin Mauro rodio se 23. kolovoza 2021. u Marseilleu, a u intervju za Journal Adriana je otkrila kako su odabrali baš to ime.

 

 

- Suprug Duje i ja samo sastavljali liste imena koja nam se sviđaju i nekako je Mauro uvijek završilo na samom vrhu popisa. Počeli smo ga tako zvati još kad je bio u trbuhu tako da kada se rodio jednostavni nije bilo dvojbe oko toga kako će se zvati. - izjavila je. 
Adriana i Duje su u svibnju 2021. godine imali skromno svadbeno slavlje organizirano na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se tri mjeseca prije toga, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete.

GALERIJA Goran je Tatjanu prvi put vidio na naslovnici časopisa, zajedno su bili 17 godina

Dubrovnik: Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara
1/30

Krajem srpnja 2022. godine par je imao i drugo vjenčanje ovaj put u crkvi svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti, a nakon toga su organizirali i svadbenu zabavu koja je bila raskošnija i s više uzvanika nego kada su godinu dana prije izmijenili bračne zavjete.
 Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis, a svog supruga je upoznala u Zagrebu. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet.

Komentara 3

DU
Deleted user
00:53 18.10.2023.

Adriani Ćaleti tata je ćale.

YE
Yeah
23:41 17.10.2023.

Mora se priznat da ima stila, a frizura sa svadbe je - top!

PN
pošteni_načelnik
21:19 17.10.2023.

nit brige - nit pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije