Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Adnan pobjednik prve Operacije Trijumf

05. siječnja 2009. u 23:53 7 prikaza

Adnan Babajić je pobjednik prve Operacije Trijumf. Nakon gotovo tri mjeseca života na Akademiji, od šesnaest kandidata koji su se natjecali za status balkanske zvijezde i snimanje albuma, 21-godišnjak iz Bosne i Hercegovine je odnio pobjedu nad drugim finalistom Vukašinom Brajićem.

Inače, u finalnoj se večeri natjecalo petero kandidata, odnosno studenata: Adnan Babajić (21) iz BiH, Vukašin Brajić (24) iz Srbije, Danijel Pavlović (23) iz Srbije, Aleksandar Belov (22) iz Makedonije i Nina Petković (27) iz Crne Gore. Prvi su u finalu ispali Nina i Danijel, a tijesna se i napeta borba vodila između favorita koje su mediji i prije isticali: Vukašina i Adnana.

Spektakl finalne večeri ovaj je put ostao bez nastupa svjetskih ili regionalnih zvijezda. Kako je izjavio čelni čovjek producentske kuće Emotion Goran Stamenković, zaključeno je da su "studenti već postali tolike zvijezde da im u finalu ne trebaju gosti", te su htjeli da pobjednik bude u centru pažnje.

Nova TV je, vjerojatno zbog kašnjenja televizijskog rasporeda, nakon proglašenja pobjednika prekinula prijenos finalne večeri koji se neplanirano odužio, pa su obožavatelji Operacije Trijumf koji su finale pratili u svojim domovima ostali zakinuti za posljednje scene slavlja na velikoj pozornici.
(mp)

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima