Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će to novi hit

Adele napisala pjesmu za novi film o špijunu Jamesu Bondu

adele
vogue
04.10.2011.
u 15:19

Mnogi slavni glazbenici poput Paula McCartneyja, Duran Durana i Madonne već su radili na glazbi za filmove o popularnom špijunu.

Popularna britanska pjevačica Adele napisala je naslovnu pjesmu za novi film o tajnom agentu Jamesu Bondu, a sada se sprema za odlazak u studio kako bi pjesma dobila svoju završnu verziju.

– Adele je sasvim logičan izbor. Nakon što nekoliko posljednjih pjesama iz filmova o Jamesu Bondu nije postiglo poseban uspjeh, sasvim je jasno da su se s obzirom na Adelin uspjeh u posljednjih godinu dana producenti odlučili baš za nju – rekao je izvor.

Mnogi slavni glazbenici poput Paula McCartneyja, Duran Durana i Madonne već su radili na glazbi za filmove o popularnom špijunu. Javnosti još uvijek nije poznat naziv novog uratka o Jamesu Bondu, kao ni scenarij. Sve što se zna jest da će naslovnu ulogu treći put tumačiti Daniel Craig i da film u kinima možemo očekivati u listopadu sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije