Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brangelina u Bosni

A. Jolie: Vratit ću se u BiH da bih s političarima pronašla rješenje

Angelina Jolie BiH
Foto: UNHCR
1/6
06.04.2010.
u 13:53

- Usprkos okrutnoj stvarnosti njihova nesređenog života, oni su nevjerojatno ustrajni u tome da svojoj djeci osiguraju bolju budućnost - rekla je Angelina.

Iako se njihov dolazak očekivao puna dva dana, Angelina Jolie i Brad Pitt Dubrovnik su vidjeli samo iz zrakoplova. Iz zračne luke u crnogorskom Tivtu danas su odletjeli za Veneciju. Hrvatski mediji tako su ostali kratkih rukava, bez ijedne slike njihovog odmora. No jučer, dok su šetali proplancima Bosne i Hercegovine priča je tekla nešto drugačije. Glumački par spremno je pozirao fotoreporterima, a po njihovu odlasku UNHCR je objavio i detalje njihova boravka u susjednoj državi.

- Usprkos okrutnoj stvarnosti njihova nesređenog života, oni su nevjerojatno ustrajni u tome da svojoj djeci osiguraju bolju budućnost - rekla je glumica koja je sve iznenadila kad je prekinula snimanje filma i došla u posjet izbjeglicama u BiH.

- Nakon što sam vidjela ove ljude i čula njihove priče, ne mogu dovoljno naglasiti koliko je neophodno usredotočiti se na dobrobit najugroženijih ljudi - kazala je Jolie koja je obećala da će se vratiti na ove prostore kako bi razgovarala s političkim čelnicima o rješavanju problema.

Poznati par iznenadio je domaćine kada je odlučio ostati u Goraždu. Cijela svita očekivala je povratak u luksuzni sarajevski hotel, no najpoznatiji hollywoodski par pokazao je da nisu razmažena bogata derišta.

Vlasnik hotela "Behar" Muris Ražanica za Dnevni avaz izjavio je da će u čast hollywoodske glumice apartman na trećem katu hotela nazvati "Angelina''.

- Rekli su mi da je to bio prvi put u dvije godine da sjede kraj prozora i da im nitko ne smeta dok jedu. Na meniju su bili dimljeni biftek, juha i panakota za desert - rekao je impresionirani Ražanica. Nakon BiH Angelina i Brad avanturu su nastavili u Crnoj Gori.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar deziderij
deziderij
14:39 06.04.2010.

Zbog čega svi polude kada dođu neke, pa makar i svjetski poznate osobe, i zbog čega se digne tolika halabuka ? To mi nikada nije bilo jasno, niti će biti. Novinari se utrkuju za što boljim fotkama, za intervjuom ili nekom pikantnom scenom ili izjavom tih osoba. To, donekle, i mogu razumjeti ali zašto i svi drugi ( ili skoro svi ) polude i natiskuju se da ih vide ili da dođu u njihovo društvo ? Bio sam, u nekoliko prigoda, u vrlo bliskim susretima sa nekim slavnim osobama, ali ničim nisam pokazao da sam zbog toga oduševljen ili ogorčen. Ponašao sam se normalno kao da sam u društvu k

TA
Tarzanarzanzan
14:56 06.04.2010.

Ovo je medvjeđa usluga BiH- Svi mediji će javiti da su Brangelina posjetili BiH -ali kampove za izbjeglice - opet će se o BiH pričati kroz rat ,a ne kao npr. turističko odredište. Naravno da u BiH ima problema kojee treba rješavati ,ali ovo dvoje razmaženih holivudskih glumaca samo grade svoj imiđ. Pola sata budu sa sirotinjom ,a onda sjednu u svoj avion i otputuju u svoje dvorce i vile i razbacuju se s novcem. Da su humanitarci živjeli bi skromno i novac djelili sa siromanima i obespravljenima. Svi mediji će pričati o njima kao o velikim humanitarcima i to na temlju provedenih pola sata sa siromašnima - što je strašna stvar s obzirom na sve istinske humanitrce koji cijeli svoj život posvete drugima.

Avatar kelt
kelt
19:21 06.04.2010.

Baš je Angelina lijepa, na filmovima nije tak lijepa ko na ovim slikama. Ne kužim samo baš točno što su oni postigli s tom svojom posjetom. Valjda žele donirati novce, pa su otišli vidjeti čemu će donirat???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije