Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 Kuhaj!

Imaju imunitet, ali ne i bodove: Nikolina i Otto doveli žiri u neugodnu situaciju zbog sirovog jela!

Pažanin je dodijelio čak dvije negativne ocjene
Foto: rtl.hr
05.03.2018.
u 21:35

Nikolina i Otto dosad su se nalazili na gornjoj, boljoj polovici tablice ukupnih bodova. No, večeras su svojim krvavim janjećim rebrima zagrebli samo dno – sa svega šest prikupljenih bodova!

Riječanka i Zagrepčanin su, kao vođe tima „Zlatno prase“ i dobitnici imuniteta, izabrali najteži dio zadatka: kopirati najkompliciranije jelo od pet ponuđenih tanjura. Nisu ni slutili da će zbog krvavog janjećeg mesa i pripreme pirea od krumpira i celera štapnim mikserom dobiti najniže ocjene dosad, pa čak i jedinicu od Ivana Pažanina.

 

„Kod vas se dogodila ista situacija kao kod Vjekoslava i Davorke. Meso janjetine vam je ostalo sirovo i nejestivo. Ne znam jeste li mislili da će potpuno krvavo meso proći kod žirija? Apsolutno neće!“, objašnjava Pažanin zbog čega je odlučio Nikolini i Ottu dati jedinicu. „Ocjene su takve kakve su. Ok, dobro je. Ovaj tjedan ne možemo ispasti, napravili smo greške iz kojih smo i puno naučili, tako da se nećemo dodatno živcirati“, odgovara mladi natjecateljski par, koji je dobio samo bod manje od konkurentskog para, Vjekoslava i Davorke.

Sin i majka iz Splita pripremali su isto jelo s identičnim završetkom, no oni su se ipak odlučili sirovo meso ne poslužiti žiriju. „Nisam bio nesretniji u showu. Sve znamo napraviti i skuhati, ali smo falili. Žao mi je što nećemo dobiti dobre bodove, ali, Bože moj! Takav je danas dan…“, rekao je Vjeko koji je od žirija očekivao „tri asa“ za nedovršeno jelo, a dobio je samo jedan, i to također od Pažanina.

Nakon prve runde timskog kuhanja ekipa „Zlatno prase“ vodi protiv ekipe „Kaciola“ 63 naprema 28, zahvaljujući Andrei i Barbari koje su napravile najbolju „kopiju“ dana (23 boda), dok ih slijede Josip i Miroslav te Ćale i Žuti, svaki s po 20 bodova. Je li to sustižna bodovna razlika, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – u utorak, 6. ožujka u 20 sati na RTL-u.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije