Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijumf u Italiji

2Cellos: U Veroni smo pred 12 tisuća obožavatelja priredili koncert iz snova

2cellos
Foto: Simone Di Luca & Fabrice Gallina
1/9
12.05.2016.
u 18:07

Spektakularni koncert bio je proslava njihova petog rođendana, kao i početak europske turneje na kojoj promoviraju i aktualni album “Celloverse”

Dvanaest tisuća obožavatelja sinoć nije puštalo 2CELLOS s pozornice amfiteatra Verone. To i ne čudi jer su Luka Šulić i Stjepan Hauser rado viđeni koncertni gosti u Italiji.

Naši slavni virtuozi i talijanska publika već imaju i svoju internu komunikaciju koju i glasnim skandiranjem opisuju jednostavno kao bellissimo (prelijepo)!

“Bilo je stvarno veličanstveno ili kako to volimo reći – bellissimo. Bojali smo se da kiša ne pokvari ugođaj jer smo stvarno i mi i publika dugo čekali ovaj spektakl. Ne govorimo puno talijanskog, ali nekoliko naučenih rečenica i energija s publikom i više su nego dovoljni za koncert iz snova. I to je možda razlog što je kiša prestala padati baš pred koncert i nastavila padati nakon njega” poručuju oduševljeni Luka i Stjepan kojima su na ovom koncertu podršku došle dati i njihove obitelji.

Spektakularni koncert bio je proslava njihova petog rođendana, kao i početak europske turneje na kojoj promoviraju i aktualni album “Celloverse”.

Koncert su započeli klasičnim izvedbama, nakon čega je uslijedio niz hitova. Izvedbe “Thunderstruck”, “Shoook me all night long”, “Highway to Hell” i osobito “Satisfaction”, samo su neke od pjesama koje su digle publiku na noge. Nakon tri bisa, s publikom su se rastali uz Stinga i “Fields of Gold”.

Kako bi zabilježili sve trenutke rođendanskog slavlja, koncert je sniman s 30 kamera.

Luka i Stjepan sutra, 13. svibnja, nastupaju u Sarajevu, a u ponedjeljak će u Zagrebu u Galeriji Klovićevi dvori najaviti veliki rođendanski koncert u Zagrebu. Bit će to njihov posljednji koncert u sklopu turneje, nakon čega će vrijedni duo završavati novi album.

>>U dokumentarcu o bendu Guns N´Roses obrada 2CELLOS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije