Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Whole Lotta Love”

2CELLOS spojili Beethovena i Led Zeppelin!

2CELLOS
Foto: PR FOTO
1/5
08.04.2016.
u 13:22

Objavljena je nova pjesma i novi spot 2CELLOS, a Luka Šulić i Stjepan Hauser, ovoga su puta odlučili spojiti naizlgled nespojivo. Veliki hit Led Zeppelina “Whole Lotta Love” i petu simfoniju Ludwiga van Beethovena, sjedinili su u borbu različitih povijesnih vremena!

"Spot je sniman u Rovinju, u kazalištu Gandusio, i jedva čekamo da pjesmu počnemo svirati uživo našoj vjernoj publici. Počet ćemo već na ovoj američkoj turneji na kojoj se trenutačno nalazimo", poručuju Luka i Stjepan koji su se sjajno zabavili na snimanju spota.

Kao i većinu njihovih uspješnih spotova, za snimanje su ponovno angažirali MedVid produkciju, a režiju potpisuje Kristijan Burlović.

Luka i Stjepan ove godine slave peti rođendan i u sklopu svjetske turneje promoviraju aktualni album “Celloverse”. U svibnju kreću na europski dio turneje.

Više o turneji

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
14:21 08.04.2016.

Odvratno.

DU
Deleted user
19:07 08.04.2016.

Takve stvari je Apocalyptica radila prije 20 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije