Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Dragaš

25 godina glazbene kritike

sale
18.01.2010.
u 16:12

– U ovih 25 godina, koliko je prošlo otkako sam u Poletu objavio prvi tekst mnogo se toga promijenilo u medijima, rock i pop-glazbi, a time i u glazbenoj kritici – kaže Aleksandar Dragaš.

– U ovih 25 godina, koliko je prošlo otkako sam u Poletu objavio prvi tekst o The Crampsu i The Gun Clubu, mnogo se toga promijenilo u medijima, rock i pop-glazbi, diskografskoj industriji, a time i u glazbenoj kritici – kaže Aleksandar Dragaš (na slici s američkom zvijezdom countryja Joeom Elyjem) koji će u zagrebačkoj Močvari ovoga mjeseca proslaviti 25 godina svoga rada.

– Danas, kad je sve dostupno na internetu, sve je postalo površnije i pliće, albuma i pjesama kao da je previše, a i tekstovi su nam kraći, dok je nekoć bilo prostora za dublje, informativnije, analitičkije i umjetničkije tekstove o pop i rock-glazbi. Ipak, osobno se ne bih smio previše žaliti. Još se bavim kritikom popularne glazbe i živim od toga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije