Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.03.2011. u 12:00

Čobanković misli da je riječ o “općoj prosvjedničkoj psihozi”

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, ne prestaje se čuditi što su seljaci traktorima blokirali dio prometnica. Čobanković izjavljuje kako “neće biti boljeg trenutka za poljoprivredu nego što je trenutno”, što bi trebalo značiti da je seljacima odlično. Čobanković misli da je riječ o “općoj prosvjedničkoj psihozi” što se kao i svaka psihoza liječi medikamentima, a po potrebi pacijente treba obuzdati silom. Drugim riječima, potraje li psihoza, poslat će im “hitnu” i “plavce”.

Orešar punih sedam 
godina nije plaćao doprinose
Bruno Orešar, pomalo neuspješan poduzetnik, na originalan način čestitao je Dan žena svojim radnicama u Uzoru. Njih sto je dobilo otkaz, a doznale su i da im već sedam godina ne plaća doprinose, piše Novi list.

Kirurg poklao kozliće misleći da radi nešto korisno
Dubravko Hlevnjak, zagrebački kirurg, postao je medijska zvijezda nakon što je kirurški precizno rasporio kozu i osam kozlića te ih pohranio u zamrzivač. Ovoj rutinskoj operaciji za mesara, Hlevnjak je pristupio nakon što ih je ustrijelio kada su mu ušli u dvorište vikendice na Lošinju. – Mislio sam da radim nešto korisno – izjavio je Hlevnjak novinarima i tu mu doista treba vjerovati, jer je korisno imati kozliće u zamrzivaču.

Nemilosrdni Ante Đapić vraća se u medijsku arenu
Ante Đapić, počasni predsjednik HSP-a, najavio je da se vraća u aktivnu politiku, pri čemu će biti “nemilosrdan prema HDZ-u”. Prije samo godinu i pol dana Đapić se povukao s čela pravaške stranke koju je pod svojim vodstvom umalo izbrisao s popisa parlamentarnih i otišao u povlaštenu saborsku mirovinu premda je jedva prešao pedesetu. Sada čitamo u Jutarnjem da će opet nositi listu HSP-a, o čemu odlučuje sam, jer on je uostalom i prije donosio sve važne odluke u stranci. Hoće li Ante Đapić doista “biti nemilosrdan prema HDZ-u” tek ćemo vidjeti, ali upravo je nemilosrdno srušio autoritet predsjednika HSP-a Daniela Srba.

Ključne riječi

Komentara 10

CV
crna vrana
14:13 09.03.2011.

U normalnoj državi Orešar bi odavno bio u zatvoru. Neplačati radnicima doprinose sedam godina nije samo zakidanje radnika nego prvenstveno kriminal prema državi, odnosno njenom mirovinskom i zdravstvenom fondu. Što DORH još čeka? Ma u Hrvatskoj bi i Capone još bio na slobodi i k tomu ugledan građanim iz obitelji društveno prihvatljivog ponašanja. STRAVA !

PR
promill
14:31 09.03.2011.

Što je sad ovo? Nekad su u banci bila dva šaltera:na jednom plaćaš doprinose, a na drugom isplaćuješ plaće zaposlenima! Prvo ideš na prvi pa onda možeš na drugi! Da njemu ne gledaju kroz prste jer je dobro puštao pokojnom na tenisu!??

KI
kiwi2
23:17 09.03.2011.

. \"Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, ne prestaje se čuditi...\" . Petar je naša mala, šlank Alica u Zemlji čudesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?