Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.09.2010. u 12:00

Tvrtka sa sjedištem u Innsbrucku registrirana je za uvoz i izvoz, savjetovanje poduzeća i posredovanje pri financijskim poslovima.

Ivo Sanader osnovao je prije dva tjedna tvrtku Prima Consulting GmbH, otkriva austrijski Wirtschaftsblatt. Sanader je vlasnik 95 posto tvrtke, a uplatio je već i polovicu temeljnog kapitala, nemalih 35.000 eura. Tvrtka sa sjedištem u Innsbrucku registrirana je za uvoz i izvoz, savjetovanje poduzeća i posredovanje pri financijskim poslovima.

Lijepo je što se bivši premijer upustio u poduzetničke vode, a još je ljepše što je za početak svoju ušteđevinu investirao u – Austriju. Ziher je ziher.

Čobanković se zaboravio pohvaliti masnom jetrom

Petar Čobanković pohvalio se da mu “70 posto prehrane čine hrenovke, mesni narezak, parizer i pašteta”, a S. Dalmacija primjećuje da se zaboravio pohvaliti i masnom jetrom i visokim kolesterolom.

Nazvao kolegu uvrijeđenom ucviljenom frajlom


Borislav Škegro, savjetnik Jadranke Kosor, osvrnuo se na jadikovke drugog savjetnika premijerke Željka Lovrinčevića, koji smatra da je rebalansom propuštena prilika za sređivanje javnih financija, odnosno da je Vlada odustala od reformi. “Savjetnik ne smije glumiti ucviljenu frajlu pa se uvrijediti kada mu je odbijen jedan savjet”, savjetuje kolegu iskusni Škegro, koji dodaje da nije ni bila “ambicija provesti mjere 100 posto”.

Treba li Jakovčića ‘skinuti dokraja’

Ivan Jakovčić, otvarajući Drugu međunarodnu manifestaciju vizualnih umjetnosti u Puli “Tu smo 2”, uz usklik “skidajmo se do kraja” izveo je striptiz. Šokirani posjetitelji imali su tako priliku vidjeti svog župana golog do pasa, kojem se trbušina prelijevala preko kratkih hlača, kako se hvali da je skinuo desetak kilograma. Nesvakidašnja provala ekshibicionizma vjerojatno je sastavni dio višednevnog performansa “Nemam što kriti”, koji Jakovčić izvodi otkako je prozvan za česte susrete s Jörgom Haiderom, odnosno upletenost u aferu u vezi s Hypo Alpe Adria bankom. Treba li od “skidanja do kraja” strahovati publika ili sam Jakovčić?

Komentara 3

SM
Strina Mara
16:08 16.09.2010.

Sve lopovske političare treba skinuti do kraja. I dobro im pogledati trbušine ! Sve ove godine oni izvode zlokobne performanse .

KR
Kronika
17:29 18.09.2010.

Pravi domoljubni Hrvati i katolici nikad nisu i neće investirati u svojoj domovini iz koje potekli nego negdje drugdje, da zaštite sebe i svoje naraštaje.

Avatar Panter2007
Panter2007
22:05 19.09.2010.

Pazite ovog strucnjaka Ive Sanadera doso ono sta je POKRAO da Investira u Austriju da druga Kutlera ivlaci iz Prdekane.Ja neznam i ova Austrija je corava dopusta Lopovsko preduzece dase Registruje bez pola muke.Pa kad nabije dugova onda se ovakva preduzeca bez frke zatvaraju zato sta je GSMBH.Oteto prokleto,nasa sirotinja platila da ovaj lopov trosi.Nijega Sramota nece na sudnjem danu proc jeftino.ZA DOM SPREMNI!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?