Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALAC

Pogledajte gol koji nam je zabio 'neuništivi' Omeyer

Thierry Omeyer
Foto: EHF EURO
1/2
23.01.2016.
u 20:54

Bio mu je to drugi pogodak u karijeri, ako je vjerovati riječima Mirze Džombe.

Francuska je pobijedila Hrvatsku 32:24 i kroz cijelu utakmicu išli su punom snagom kao da im nismo mušterije posljednjih godina. Postavili su se baš kao da smo im se zamjerili i odlučili zabiti što su više mogli. Uspjeli su u svom planu, a među strijelce se upisao i Thierry Omeyer.

Bio mu je to drugi pogodak u karijeri, ako je vjerovati riječima Mirze Džombe. A postigao ga je, naravno, preko cijelog terena. Igrala se 58. minuta i vodili su Francuzi 30:23 kad je prilikom igre s igračem manje izbornik naše reprezentacije Željko Babić povukao Mirka Alilovića i uveo "markera" kako bi imao u napadu isti broj igrača kao Francuzi u obrani.

Kao i cijelog susreta, naš napad nije urodio plodom i Omeyer je ostao netaknute mreže. Samo, ovaj put se odlučio baciti loptu preko cijelog terena i uspio je u tome što je želio. Na kraju je imao 16 obrana, točno dvostruko više od Alilovića (7) i Ivana Stevanovića (1).

>> Hrvatska još uvijek može do polufinala Europskog prvenstva, evo kako!

>> Francuzi očitali lekciju blijedoj Hrvatskoj, zabio nam i Omeyer!

>> Nismo se predali, a izgubili smo zbog lošeg otvaranja utakmice

Komentara 8

DU
Deleted user
21:07 23.01.2016.

Bez golmana se ne može pobjediti dobra ekipa. Naši golmani su do skoro 50 . minute imali samo jednu obranu. Što treba više reći.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:31 24.01.2016.

Omeyer je pokazao i dokazao da istinski nevini vitezovi opale bez topničkih dnevnika sa svog gola bez da leti po glavama civila i da civili nastradaju.

Avatar Abcda
Abcda
23:24 24.01.2016.

Prijatelji Hrvatske sv**avaju na ovaj momenat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije