Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendum u RS-u

Navijači Crvene zvezde poslali skandaloznu poruku uoči referenduma

Delije
Foto: Twitter
25.09.2016.
u 08:55

"Drina nije granica, referendum je samo prva stanica", poručile su Delije tijekom utakmice u kojoj je Crvena zvezda slavila rezultatom 33:28.

Danas se na području Republike Srpske održava referendum u kojem se građani tog bosanskohercegovačkog entiteta mogu izjasniti žele li da se 9. siječnja nastavi obilježavati kao dan RS, bez obzira na to što je Ustavni sud BiH taj praznik proglasio neustavnim i zaključio da diskriminira Hrvate i Bošnjake.

Međutim, taj će se referendum danas održati, a navijači Crvene zvezde dale su do znanja da ga podržavaju. Štoviše, na rukometnoj utakmici protiv Metaloplastike, Delije su istaknule skandalozan transparent:

"Drina nije granica, referendum je samo prva stanica", poručile su Delije tijekom utakmice u kojoj je Crvena zvezda slavila rezultatom 33:28.

Komentara 111

Avatar Oneill
Oneill
09:08 25.09.2016.

Treba sva sportska igranja sa Srbijom za jedno određeno vrijeme suspendirat .

NE
Neonacionalist
09:20 25.09.2016.

Srpski navijači samo iskazuju jasno ono što misli večina srpskog naroda , neznam što se tu ima čemu čuditi .

CA
Catalonia
09:32 25.09.2016.

Da nebi opet bilo🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije