Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometaši pobijedili

Izbornik Babić: Zadovoljan sam, a moj vrhunac bit će zlato na OI!

Željko Babić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
15.01.2016.
u 18:01

- Ovo je prva utakmica. Vidjeli ste i sami da smo imali puno promašenih zicera. Bili smo premekani, nismo radili prekršaje, a u nastavku se sve promijenilo

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Bjelorusije 27:21 otvorila je Europsko prvenstvo u Poljskoj. U prvom dijelu to nije izgledalo sjajno, naši su igrali u grču, ali u nastavku su se razigrali i upisali važne bodove.

- Možemo igrati bolje od ovoga, u prvom poluvremenu bili smo mekani, ali ja sam zadovoljan. Prva utakmica uvijek je teška, ali sretan sam jer smo pobijedili neugodnu Bjelorusiju, rekao je za RTL izbornik Željko Babić pa otkrio što trebamo popraviti:

- Moramo biti opušteniji, bili smo u grču i imali dosta promašaja u prvom dijelu. Moramo bolje trčati, ali uvjeren sam da će sve doći na svoje mjesto. Hrvatska će igrati bolje iz utakmice u utakmicu, iako sam ja zadovoljan i današnjom igrom, posebno u drugom dijelu.

Je li za vas nastup s Hrvatskom na velikom natjecanju vrhunac karijere? Kako ste se osjećali?

- Ovo nije moj vrhunac, bit će kad osvojimo zlato na Olimpijskim igrama! To je moja želja, na njih imam pravo.

Domagoj Duvnjak djelovao je umorno, danas nije zabio gol, ali uglavnom je igrao u obrani.

- Ovo je prva utakmica. Vidjeli ste i sami da smo imali puno promašenih zicera. Bili smo premekani, nismo radili prekršaje, a u nastavku se sve promijenilo. Pohvalio bih Stevanovića, odlično je branio. Čestitam dečkima i idemo dalje.

Kakva je situacija s ozljedom?

- Dobra je situacija, nisam imao bolova. Dobro se osjećam i nadam se da će već protiv Norveške doći moje vrijeme i da ću igrati bolje. Norveška je jača od Bjelorusije i bit će teško, ali moramo ostati momčad, bodriti jedni druge i tako moramo igrati, rekao je Duvnjak i dodao:

- Želimo pokazati da imamo odličnu reprezentaciju. Imamo dosta mladih igrača i moramo im mi stariji pomoći kao što su i nama pomagali kad smo počinjali. Igramo za Hrvatsku, znamo što je naša reprezentacija, nadam se da ćemo to pokazati na terenu.

- Težit ćemo savršenstvu, ja sam zadovoljan drugim dijelom, ali bit ćemo sve bolji i bolji.

>> Izbornik Babić: Zadovoljan sam, a moj vrhunac bit će zlato na OI!

>>Hrvatska pokazala dva različita lica protiv Bjelorusije i uvjerljivo pobijedila!

Komentara 1

RI
rikavac
18:41 15.01.2016.

moj Babicu a cime ces osvojit zlato? Jer ti mislis da si toliki strucnjak? Mozes zlato osvojit ako igrali Bahrein Japan i takve repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije