Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VARAŽDINU

Hrvatske rukometašice porazom od Šveđanki otvorile Europsko prvenstvo

Hrvatska - Švedska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/18
08.12.2014.
u 21:45

Izabranice Vladimira Canjuge u varaždinskoj Areni poražene su 30:28 od Šveđanki

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija porazom je otvorila Europsko prvenstvo koje se igra u Hrvatskoj i Mađarskoj. Izabranice Vladimira Canjuge u varaždinskoj Areni poražene su od Šveđanki sa 30:28.

Nije to bio dobar nastup Hrvatske koja je gotovu čitavu utakmicu lovila prednost protivnica. No, Šveđanke su u 57. minuti otišle na plus četiri i tu je priči bio kraj.

– Veliko razočaranje za mene, djevojke i Hrvatsku. Ne smijemo sada potonuti. Večeras ćemo sve analizirati. Nevjerojatno je da igramo u Hrvatskoj i to nam bude kočnica u glavi. No, prvi put imamo psihologa u ekipi koji će raditi s igračicama – rekao je Canjuga nakon poraza.

Najbolje u našim redovima bile su Andrea Penezić te Maja Zebić s po šest golova. Kod Švedske je Isabella Gulden zabila sedam golova.

– Nije ništa izgubljeno. Izgorjele smo od prevelike želje. Toliko smo čekale ovu utakmicu da smo srljale. Sada se moramo okrenuti Njemačkoj. Nismo odradile ono što smo se dogovorile i nismo igrale obranu. Igrale smo bez prekršaja što se ne smije dogoditi u ovako jakoj utakmici – rekla je Maja Zebić.

Katarina Ježić je dodala:

– Izgorjele smo u iščekivanju. Sada trebamo skupiti glave i srediti se.

U drugoj utakmici naše skupine C Nizozemska je svladala Njemačku 29:26.

Skupina A
Španjolska - Poljska 29:22
Mađarska - Rusija 29:29

Skupina B
Danska - Ukrajina 32:23
Norveška - Rumunjska 27:19

Skupina C
Njemačka - Nizozemska 26:29
Hrvatska - Švedska 28:30

Skupina D
Francuska - Slovačka 21:18

>> Penezić i suigračice žele popraviti što je propušteno prije 20 godina

Komentara 15

Avatar white socks
white socks
22:03 08.12.2014.

Kriv je Mamić. I Dinamo!

BR
BROCO
20:42 08.12.2014.

Josipović na otvaranju jedva tisucu ljudi nemogu vjerovat ja mislio da to Mamiceva reprezentacija , tko je kriv za tu sramotu najvece sportsko natjecanje kod nas ove godine.

ST
stric15
22:46 08.12.2014.

....yusipović se naparkira...naravno da će izgubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije