Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Treba li Slavko Goluža nakon ispadanja napustiti reprezentaciju?

Slavko Goluža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.01.2015.
u 09:10

– Ne mogu reći je li ovo uspjeh ili neuspjeh, to moramo analizirati poslije – rekao je Goluža nakon utakmice, a na konferenciji za novinare odbio je odgovoriti na pitanje razmišlja li o ostavci.

Slavko Goluža kao izbornik hrvatske rukometne reprezentacije imao je dosta uspjeha, osvajao je (brončane) medalje na velikim natjecanjima, ali isto tako imao je i neuspjehe.

Jedan od njih je i jučerašnje ispadanje od Poljske (22:24) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Iako smo na ovom prvenstvu imali bolji ždrijeb nego ikada, iako smo u skupini u čak dva susreta imali priliku odmarati sve glavne igrače, mi smo jučer ispali bez ispaljenog metka. Utakmica protiv Poljske, mora se to priznati, odigrana je loše, podbacili smo gotovo u svim segmentima igre.

– Ne mogu reći je li ovo uspjeh ili neuspjeh, to moramo analizirati poslije – rekao je Goluža nakon utakmice, a na konferenciji za novinare odbio je odgovoriti na pitanje razmišlja li o ostavci.

Kada se sve zbroji, ispadanje u četvrtfinalu zasigurno je za nas veliko razočaranje, no ne smijemo zaboraviti da je dečkima to bio prvi poraz u Kataru nakon šest uzastopnih slavlja. Uz to, očekuje ih razigravanje od petog do osmog mjesta i moramo im pružiti podršku. No, je li došlo vrijeme za rastanak sa Slavkom Golužom? Svoje mišljenje izrazite u našoj anketi...

>>ANKETA Zašto je Hrvatska razočarala na SP-u?

>>Kraj našeg sna, igra nije bila na razini za medalju

Komentara 39

QQ
qqq
09:22 29.01.2015.

Vratite Linu ili dovedite Samailagića

DU
Deleted user
09:25 29.01.2015.

Sjećam se prije kad je bilo vrijeme time-outa kamera je znala ući u krug među naše i vidjelo se kako je Balić vodio strategiju i radio planove sa igračima, a Goluža samo na kraju zagalamio nešto tipa "idemo, čvrsto momci". Tada se vidjelo kakav je to izbornik, ali bili su rezultati pa se nitko nije previše brinuo. Sada nema ni rezultata, a ni Balića koji je bio igrač/strateg i radio dosta Golužinog posla.

MI
mirko0410
09:22 29.01.2015.

on nije niti trebal nikad biti izbornik jer nema te kapacitete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije