Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(pre)rano ispali

ANKETA Zašto je Hrvatska razočarala na SP-u?

SP Katar 2015.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2015.
u 18:30

Je li zbog loše taktike izbornika Goluže, podcjenjivanja Poljaka, loše pripremljenosti ili jednostavno manjka kvalitete?

Hrvatskoj se sjajno posložio ždrijeb i svi smo već vidjeli naše rukometaše u borbi za zlato. Brazil, Poljska pa Katar... tko uoči Svjetskog prvenstva ne bi potpisao takav scenarij u doigravanju?

No, zapeli smo protiv Poljske (22:24), koja nam se osvetila za prethodne bolne poraze.

Sada nam predstoji borba za peto mjesto i pozicije koje vode u kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju (prvih sedam na SP-u).

No, što je uzrok (pre)ranog ispadanja Duvnjaka i društva? Je li to loša taktika izbornika Goluže, podcjenjivanje Poljaka, loša pripremljenost ili jednostavno manjak kvalitete – presudite vi u anketi ispod članka.

>>Gotovo je! Poljska izbacila Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva u Kataru!

>>Goluža nije želio otkriti što misli: Ne mogu reći je li ovo uspjeh ili neuspjeh

>>Pogledajte tko je Hrvatsku bodrio na tribinama, a tko u svečanoj loži

Komentara 83

BU
bud98bu
20:37 28.01.2015.

Mislim da bi sa Linom Cervarom sigurno do medalje !!!A Goluza me podsjeca na Krunoslava Jurcica stalno nesto siri ruke uz liniju a taktika nista ni cim ???Valjda je vec dao neopozivu ostavku ........?????Totalni Rukomet !!!!

L0
luena 01
19:34 28.01.2015.

Nije katastrofa da su ispali u cetvrt finalu.,kako su igrali protiv jacih reprezentacija dobro da su i u njega stigli.Protiv Brazila nas je samo sreca spasila ne nasa igra.. Teze bi bilo da su u polufinalu ispali jer ni u njemu ne vjerujem da bi bili bolji...

MA
majeltomoguce
19:09 28.01.2015.

Od Irana ja tubim o problemu da nemamo rezerve (i dobijam minuse) što nije Golužina krivica. Ako su protiv Irana morali u drugom poluvremenu ulaziti Duvnjak i Kopljar - što onda očekivati protiv ozbiljnih reprezentacija? Samo pogledajte rezultate RK Zagreba za vrijeme dok je trener Dvoršek i sve Vam je jasno. Jel se vi sječati kako je Stepančić bio dobar prije 2, 3 godine, a gdje je danas? Jedan Saračević kaže da u prijenosu da Luka može igrati samo na 6-0 i zbog toga jadan Kopljar nije mogao hodati protib Brazila u jednom trenutku - nema ga tko zamjeniti! Gdje je Luka Šebertić, još veći talent? Šteta što je Mandalinić bio ozlijeđen, pa bi vidjeli koliko je i on pao. Dvoršek je UPROPASTIO cijelu jednu generaciju koja je trebala biti udarni tim za Brazil! Pa mi kao rezervu za Štrleka zovemo 34. godišnjeg Ninčević, a gdje su mladi iz Zagreba??? Karačić nam je najbolja zamjena bio, a čovjek dolazi iz Makedonske lige! I sada će tu Goluža dobiti 90% glasova za najvećeg krivca, a što on može sa takvim rezervama? Jedina greška Goluže je to što nije pozvao Buntića, ali očito nije bio svjestan koliko su nazadovali Zagrebaši i što nije pripremio ekipu na obrani 3-2-1 i nego druge egzotične obrane, no procjena je bila da smo ipak puno bolji od tih ekipa koje to igraju pa da nema potrebe. Stavite u ponudu koliko je kriv Dvoršek, svi ste ga zaboravili a ovo je njegovo djelo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije