Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putopisna tribina

Kako je bilo ići biciklom do najsjevernije točke Europe

Hrvoje Jurić biciklist
Davor Javorović/Pixsell
10.03.2014.
u 15:07

Put preko Alpa do Nordkappa trajao je 76 dana, a o svemu što je doživio i kako je uspio, putopisac Hrvoje Jurić će govoriti u utorak u gradskoj vijećnici

Hrvoje Jurić, hrvatski putopisac i avanturist, nakon 76 dana vožnje uspio je osvojiti norveški vrh Nordkapp, najsjeverniju točku Europe. O svom pothvatu i avanturi koju je doživio putujući kroz Sloveniju, Italiju, Švicarsku, Njemačku, Dansku i Norvešku, govorit će na predavanju u velikogoričkoj gradskoj vijećnici u utorak, 11. ožujka, u 19 sati, javljaju Kronike Velike Gorice.

Uz multimedijsku prezentaciju, Hrvoje će opisati svoju biciklističku avanturu koja je imala humanitarni karakter. Cilj projekta "Darujmo ružičasti život" nabava je linearnog akceleratora za jednokratno zračenje osoba oboljelih od raka dojke. Ulaz je besplatan.

>>Prevalio 5000 km, spavao u domovima 30 nepoznatih ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije