Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.10.2011. u 12:00

Treba li nekom pacijentu greškom amputirati glavu s ramena pa da ravnatelj bolnice osjeti mrvicu zapovjedne odgovornosti?

Branko Bazdan, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, izjavio je da je spreman dati ostavku ako Hrvatska liječnička komora utvrdi da su njegova tri liječnika, radiolog i instrumentarka krivi za posve nevjerojatni propust kada su pacijentici greškom odstranili zdravi bubreg. Što bi se trebalo dogoditi u toj bolnici pa da ravnatelj Bazdan podnese neopozivu ostavku bez tih “ako”? Treba li nekom pacijentu greškom amputirati glavu s ramena pa da ravnatelj bolnice osjeti mrvicu zapovjedne odgovornosti?

Mandat za pamćenje


Fiolić do kraja nije progovorio u Saboru

Stjepan Fiolić, saborski zastupnik HDZ-a, po izračunu Slobodne izdržao je do samog kraja. U cijelom mandatu nije nijednom otvorio usta u Saboru. Čestitamo i zastupniku i onima koji su ga izabrali.

Sanaderov fotograf

Biškupić ništa nije znao, ali je svašta snimio

Božo Biškupić, bivši ministar kulture, rekao je istražiteljima USKOK-a da ništa nije znao o Fimi mediji, da je razočaran svime što je doznao te kako je ogorčen na svoje bivše stranačke kolege. Bilo bi zanimljivo znati da li je Biškupić, kojeg pamtimo i kao vjernu sjenu bivšeg premijera Ive Sanadera, istražiteljima stavio na uvid i svoju golemu kolekciju Sanaderovih fotografija snimljenih na nebrojenim službenim i neslužbenim putovanjima. Biškupića su mnogi doživljavali i kao privatnog Sanaderova fotografa jer se svojevremeno nije odvajao ni od premijera ni od svoje igračke za snimanje. Možda ovaj fotograf iz hobija doista “ništa nije znao”, ali je isto tako moguće da je ponešto i snimio. I sam je izjavljivao da je “najviše snimao kada fotoreporteri odu”.

Komentara 13

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
14:11 29.10.2011.

Biškupić ništa nije znao, ali je svašta snimio Možda ovaj fotograf iz hobija doista “ništa nije znao”, ali je isto tako moguće da je ponešto i snimio. I sam je izjavljivao da je “najviše snimao kada fotoreporteri odu”. ---------------------------------------------------- kakavv glup komentar. kao da ti znaš što tvoj po kuloarima radi. misliš li zbilja u tim godinama da se dealovi sklapaju pred objektivom nečijeg fotoaparata? smiješno!

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
14:11 29.10.2011.

corr što tvoj DIREKTOR po kuloarima radi.

ST
steve
12:36 29.10.2011.

Brisete me jer neznate kako moderan svjet to radi da ne dode do greske.Zao mi vas je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?