Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.05.2012. u 12:00

Pod Špremovom dirigentskom palicom naši saborski zastupnici od sazivanja 22. prosinca do danas odradili su nevjerojatnih 30 radnih dana zasjedajući u sabornici

Boris Šprem, predsjednik Sabora, najbolji je poslovođa u zemlji, sudeći prema izračunima Slobodne. Pod njegovom dirigentskom palicom naši saborski zastupnici od sazivanja 22. prosinca do danas odradili su nevjerojatnih 30 radnih dana zasjedajući u sabornici. U istom tom razdoblju prosječan hrvatski radnik imao je 98 radnih dana, odnosno tri puta više. Najljepše od svega je što Špremovi zastupnici za trostruko manje radnih dana primaju trostruko veću mjesečnu plaću. A ljeto tek dolazi.

Vitez od Žute Lokve 
vraća se na posao

Zlatko Komadina, bivši ministar prometa, potvrdio je da se razbolio jer se razišao s premijerom Zoranom Milanovićem oko pitanja Žute Lokve i poručio da se sada vraća na posao. Na koji posao?

I Sanaderova je noga 
značajan izvor Dinamovih prihoda

Ivo Sanader, bivši premijer, unatoč blokiranoj imovini pronalazi novac kako bi na optimalan način liječio bolesnu nogu. Morana Đurčević, glasnogovornica Dinama, potvrdila je da Sanader svakodnevno dolazi u Maksimir gdje se o njegovoj nozi brine cijeli Mamićev medicinski stožer.

U pauzama suđenja Sanader dojuri u metalik sivom mercedesu ispod južne tribine, a potom njegov ozlijeđeni gležanj u svoje ruke uzmu liječnik Ivica Smodeka i čak tri fizioterapeuta. Terapija magnetima traje već mjesec dana, a pacijent usluge Dinamovog liječnika i masera plaća po tržišnim cijenama, poručuju iz Dinama. S obzirom na skromnu prodaju karata za utakmice modrih, i Sanaderova noga postala je Mamiću važan izvor prihoda.

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:34 12.05.2012.

pa drugovi to rade po komunjarski kao pravi nasljednici diktature raditi sto manje podmiriti sebe i svoje a u ime naroda taj narod i ne zasluzuje bolje nego preko granice za solde kao neka da zlocinca broza politika ovcama svirajtee staru pjesmu i ponovo ce blejiti na iste lazi

KR
kreont
17:41 12.05.2012.

Sanader bi mogao doći svaki dan meni na masažu. Davao bi mu besplatno. Mogao bi ostati i na dodatnim kurama. Također svi nezaposleni bi ga rado malo masirali. Vjerujte to bi značajno uštedilo trošak suđenja.

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
13:44 12.05.2012.

Vjerujem da bi komentar svakog zastupnika koji pročita ovaj članak bio da je novinar neprofesionalan i da sugerira hrvatskim čitateljima nesitine i da treba pogledati kakve plaće imaju zastupnici u drugim državama Europe. I da je biti zastupnik odgovoran ii težak posao. Pa da...i ja bih kao čitatelj kad vidim kakve su plaće zastupnika u drugim državama mogao s tim primjedbama složiti. Da...zastupnici svugdje žive dobro i imaju visoka primanja. ALI...jedina i ključna razlika je u tome da po primanjima hrvatski zastupnici su u samom vrhu Europe. Danas hrvatski zastupnici imaju primanja poput kolega iz Španjolske i to je bit problema. Hrvatska je daleko iza Španjolske kad je riječ o ekonomiji to je svima jasno. Prosječna plaća u Španjoskoj je 11 000 kuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?