Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.05.2011. u 12:00

uci kažu da stanari nisu uspjeli dokazati da je gradnja uzrokovala urušavanje, Tehnici je “krunski dokaz” bila tvrdnja da se ulica urušila u nedjelju kada na gradilištu nije bilo radnika.

Jadranka Ćavar, stanarka Kupske ulice, ogorčena je sudskom presudom prema kojoj za urušavanje njezine ulice nitko nije kriv. Sudsku presudu nazvala je kazališnom komedijom, piše Jutarnji. Za puknuće pročelja kuća i urušavanje ulice nije kriv ni HEP (investitor) ni Tehnika (izvođač). Suci kažu da stanari nisu uspjeli dokazati da je gradnja uzrokovala urušavanje, Tehnici je “krunski dokaz” bila tvrdnja da se ulica urušila u nedjelju kada na gradilištu nije bilo radnika. Šteta, jer bilo bi zanimljivo čuti što bi rekli da se ulica urušila u ponedjeljak.

Bezvezne ankete

Zašto predsjednik ne vjeruje da je najpopularniji

Ivo Josipović ne vjeruje anketama po kojima je najviše euroskeptika među mladima i kaže da je to zbog neinformiranosti. Je li iz istog razloga Josipović najpopularniji političar?

Mirogojska pusa

Povratak ponosnog bespravnog graditelja Rojsa

General Ljubo Ćesić Rojs na obilježavanju 89. obljetnice od Tuđmanova rođenja pojavio se na Mirogoju u generalskoj uniformi. “Premijerka je već htjela ući u auto, a onda me spazila. Prišla mi je i poljubila me, ispričao je Rojs za Novi list. Rekao je da se držao po strani sve dok mu nije prišao ministar Branko Bačić s kojim će uskoro razgovarati i o povratku u HDZ-ovo jato. Izvrstan potez. Jer ministru graditeljstva sigurno bi dobrodošao poneki savjet od ponosna bespravnog graditelja.

Ja ću budan sanjati

Mjesečar Ivo Šarić u impulzivnom noćnom šopingu

Ivo Šarić, splitski umirovljenik, javnosti poznat kao bogati punac bivšeg premijera Ive Sanadera, posljednjih nekoliko mjeseci budan sanja hrvatski san. Listajući novine, svakih nekoliko dana dozna da je sve bogatiji. Sigurno je ugodno iznenađen svaki put kad nabasa na vjesticu da je vlasnik štedne knjižice u nekoj austrijskoj banci za koju nikada prije nije čuo. Radosti nikako da dođe kraj. Pošto je doznao da posjeduje devizne račune sa stotinama tisuća eura, čak i sef u kojemu samo na njega čeka 50 tisuća eura u kešu, prekjučer je čitajući Večernji doznao da je, mjesečareći valjda, prije nekoliko godina slučajno sjeo u autobus prema posavskome selu Krapju i u impulzivnom noćnom šopingu kupio zemljište s dvije kuće. Kao i Šarić, i mi s nestrpljenjem čekamo nastavke ove neobične priče o mjesečaru.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:12 17.05.2011.

Presudu......za slučaj Kupske ulice . ..treba objaviti javno....u novinama..........da vidimo što tamo piše

OB
-obrisani-
12:35 17.05.2011.

Rambić Jel ti vjeruješ anketama da Josipovića podržava preko 103,78 % građana Hrvatske i kosmosa i da Josip Broz Tito nije bio pedofil iako je oženio trinaestogodišnju rusku djevojčicu Pelagiju Denisovu Belusovu koja mu je rodila sina Žarka?

OB
-obrisani-
19:02 17.05.2011.

Tvrditi da radovi nisu krivi za poplavu i potop Kupske, jednako je tvrdnji da čačić nije kriv što je udario u vozilo ispred sebe, već da su krivi oni koji se nisu vezali :((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?