Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prijavite se na ovogodišnji jubilarni Vidi Web Top 100

vidi-txt.jpg
Arhivska fotografija
13.10.2008.
u 15:43

Izdavačka kuća Vidi sa sjedištem u Zagrebu otvorila je prijave za nacionalni internet natječaj Vidi Web Top 100 za 2008 godinu. Svi zainteresirani svoje web stranice mogu na ovaj natječaj prijaviti na adresi vidi.hr/top100.

Natječaj je otvoren u deset kategorija - Korporativne stranice, Mediji, novosti i oglasnici, Sport, zdravlje i prehrana, Community servisi (u sklopu koje se dodjeljuje nagrada za najbolji blog), Znanost, kultura, obrazovanje, ekologija, humanizam, Turizam i putovanja, Vladine organizacije i javne institucije, Zabava, moda i glazba, Web promocija, te kategorija koja se ove godine prvi put pojavljuje - Mobilni web, za web stranice prilagođene mobilnim uređajima, mobilne internet servise i slično.

Natječaj Vidi Web Top 100 pokrenut je 1998. godine u okviru časopisa Vidi kada je prvi puta na hrvatskom tržištu kategorizirano objavljeno stotinu najboljih hrvatskih web stranica u deset kategorija. tri godine kasnije nagrade su dodijeljene na svečanosti u zagrebačkom Sheratonu, a tek godinu danas kasnije izdavačka kuća Vidi u suradnji s Vladinim uredom osniva "Premijerovu web nagradu", najznačajnije internet priznanje u Republici Hrvatskoj.

U narednim godinama broj članova žirija Vidi Web Top 100 natječaja se povećava, a ocjenjivanje stranica postaje i potpuno neovisno o izdavačkoj kući Vidi koja vremenom preuzima isključivu ulogu organizatora natječaja i samog formiranja ocjenjivačkog tijela/žirija.

Kroz godine, svečana dodjela Vidi Web Top 100 nagrada postaje jedan od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj na kojemu se redovito okupljaju predsjednici vlada, ministri, predsjednici uprava vodećih hrvatskih tvrtki, ambasadori, predstavnici međunarodnih fondova te drugi istaknuti predstavnici političke i gospodarske elite.

(PR)

Želite prijaviti greške?