Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.06.2012. u 12:00

Salapić možda i jest osebujna osoba, ali zašto to njegovim kolegama nije smetalo dok je bio u HDZ-u.

Josip Salapić, zastupnik prebjegao iz HDZ u HDSSB, nije trebao dugo čekati da bivši stranački kolege izvuku na svjetlo dana niz pikanterija o njemu. Iz Jutarnjeg doznajemo da Salapić ima neobičan hobi pa u svojoj kući ima pedesetak, što skulptura, što slika – anđela. Bivši kolege zamjeraju mu što je blizak prijatelj s Markom Grubnićem – Modnim mačkom – te što mjesečno samo na parfeme troši 3000 kuna. Salapić možda i jest osebujna osoba, ali zašto to njegovim kolegama nije smetalo dok je bio u HDZ-u.

Nevenka bi rado vratila inkviziciju u Split

Nevenka Bečić, saborska zastupnica Željka Keruma, poručila je iz Sabora da istospolni parovi „u gradu Splitu svakako nisu dobrodošli“. Turistima iz zemlje i svijeta na znanje, a možda i ravnanje.

Roditelji mogu odahnuti – ukinute domaće zadaće

Stjepan Sokol, ravnatelj Osnovne škole Vijenac u Osijeku, donio je odluku kojom od iduće školske godine ukida u toj školi pisanje domaćih zadaća. Sokol tvrdi da su domaće zadaće djeci samo opterećenje te da su učenici Vijenca oduševljeno prihvatili ovu odluku. Ukidanje domaćih zadaća sigurno je veliko olakšanje i za roditelje te druge članove obitelji koji će sada imati više slobodnog vremena jer neće morati pomagati u pisanju zadaća.

Hrvatski sabor treba preseliti u Bruxelles

Boris Šprem, predsjednik Hrvatskog sabora, opet je poručio da će zastupnike natjerati da rade pet dana u tjednu, a ne kao do sada dva i pol dana. Govoreći na Hrvatskom radiju, Šprem je novu organizaciju rada najavio za jesen premda nije jasno zašto treba proći devet mjeseci od izbora da se skupo plaćene zastupnike utjera u sabornicu. Dio zastupnika delegiran u Europarlament mnogo revnije dolazi u Bruxelles, gdje se odlično zabavljaju. Od našeg dopisnika doznajemo da su odigrali već četiri nogometne utakmice, a da su Šveđane isprašili s čak 6:1. Treba li sabornicu preseliti u Bruxelles? Tamo bi sigurno svi dolazili u svoje klupe.

Komentara 5

OS
osica
14:28 01.06.2012.

u Bruxelleu naši zastupnici dobro igraju nogomet - doma - jučer u sabornici o "paradi ponosa" sjede i grme 3 čovjeka. TV prenosi, a mi to sve plaćamo. Ma da dok se ne stiša bura oko svih negativnih trendova utrendova u gospodarstvu - najbolje se sakriti - i onako plaća ide a i gospodarstvo - samo su im smjerovi suprotni. . Zar je čudno da smo tu gdje jesmo.?

AR
arjavas
15:35 01.06.2012.

Jurkoviću , kaj nije plasiranje ovakvih podataka o poiltičkim protivnicima posao paraobavještajinih službi ? Pa nije Karamarko zabadava radio u obavještajnim službama a i Brkić je tu, da nebi imao kompromitirajuće podatke , i njima se poslužio kad mu zatrebaju.

OB
-obrisani-
16:24 01.06.2012.

Jel to onaj Šprem iz Komunisticke partije grada Zagreba (centar)? Sad više nije komunist ? ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?